Lexmark, Ηγέτης σε Managed Print & Document Services

21:32 1/10/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία & Fyrom, ανακοίνωσε ότι η Lexmark αναγνωρίστηκε, από την κορυφαία εταιρία IDC, για μία ακόμη φορά, ως ηγέτιδα στην παροχή ολοκληρωμένων
λύσεων MPDS.
Η πρόσφατη έρευνα (Σεπ. 2014, IDC #250631e) αναλύει τις στρατηγικές και τις τρέχουσες δυνατότητες των εταιριών οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων & εγγράφων (managed print & document services).

Συγκεκριμένα, η IDC αναφέρει:

Μεταξύ των κατασκευαστών που αξιολογήσαμε, η Lexmark έχει τη μεγαλύτερη ιστορία στην παροχή συγκεκριμένων κάθετων και οριζόντιων επιχειρηματικών λύσεων, οι οποίες υποστηρίζονται από μια καθετοποιημένη εταιρία, με ώριμη παγκόσμια υποδομή και έμφαση στην άριστη εκτέλεση.

Επίσης αναφέρεται ότι η Lexmark συνεχίζει τις στρατηγικές εξαγορές για την ενδυνάμωση του λογισμικού της portfolio

Επιπλέον, η έρευνα αναφέρει ότι η Lexmark διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της με αρκετούς τρόπους, όπως η ανάπτυξη δικής της τεχνολογίας (technology ownership), η βαθιά γνώση διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων (deep industry expertise), οι παγκόσμιες δυνατότητες ανάληψης σχετικών έργων (global capabilities) και η στενή σχέση που δημιουργεί με τους πελάτες της (customer intimacy).
Keywords
Τυχαία Θέματα