Lexmark: leader στα πολυμηχανήματα

15:07 12/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία &; Fyrom, ανακοίνωσε ότι η κορυφαία εταιρία αναλυτών IDC αναγνωρίζει τη Lexmark ως ηγέτη στην έρευνα(1)
με θέμα "IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis».
Σύμφωνα με την IDC, "Οι ηγέτες στο τομέα Ολοκληρωμένων Λύσεων Διαχείρισης Εγγράφων είναι εταιρείες που βρίσκονται ψηλά όσον αφορά τη στρατηγική που ακολουθούν καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Οι εταιρείες αυτές έχουν κάνει σημαντικές επενδύσεις σε χαρτοφυλάκια υπηρεσιών και μπορούν να προσφέρουν καθετοποιημένες λύσεις σε πολλούς διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς".

Η Lexmark παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων για περισσότερα από 12 χρόνια και συνεχίζει να κάνει σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προστιθέμενη αξία σε μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Τη Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της κατασκευής, του λιανικού εμπορίου και της φαρμακοβιομηχανίας μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα