NewbornWishes: online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού

14:10 25/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η NewbornWishes, μια πρωτοποριακή online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού ξεκίνησε την λειτουργία της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr
Η NewbornWishes επιτρέπει στους νέους γονείς να δημιουργήσουν λίστες δώρων με τρόπο πρακτικό αλλά και διασκεδαστικό για διάφορες περιστάσεις της ζωής του μωρού τους, όπως baby
shower, γέννηση, βάφτιση, πρώτα γενέθλια κ.α.), επιλέγοντας βρεφικά είδη αλλά και υπηρεσίες από επιλεγμένους προμηθευτές παιδικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Επιπλέον στην NewbornWishes οι νέοι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν τη λίστα τους και να ενημερώσουν, στέλνοντας σε συγγενείς και φίλους το link της λίστας, ή κοινοποιώντας την στην σελίδα τους στο Facebook. H εταιρεία προσφέρει επίσης την δυνατότητα επιλογής από έτοιμες προτεινόμενες λίστες δώρων, ενώ προσφέρει και την δυνατότητα αγοράς ‘ομαδικού δώρου’, όπου διάφοροι φίλοι μπορούν να μοιραστούν το κόστος για κάποιο προϊόν.

Η εταιρεία έχει επιτύχει δυναμικές συνεργασίες με καταξιωμένους στο είδος τους προμηθευτές, προσφέροντας σε νέους γονείς ότι χρειάζονται για τα μωρά τους. Παράλληλα, παρέχει μια σειρά πρωτότυπων υπηρεσιών όπως, βρεφική κολύμβηση, γυμναστική για μωρά, οικογενειακή φωτογράφηση, υπηρεσίες που επίσης μπορούν να επιλεγούν για δώρα!

«Η ιδέα για την NewbornWishes ήρθε με τον ερχομό του γιού μου, τον Ιούλιο του 2010. Με την γέννηση του Τζώρτζη έλαβα πολλά δώρα από φίλους, η πλειοψηφία των οποίων ήταν ακατάλληλα για διάφορους λόγους. Με ένα νέο μωρό στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που είχα χρόνο να κάνω ήταν να τα αλλάξω, και έτσι τα περισσότερα έμειναν δυστυχώς αχρησιμοποίητα» δηλώνει η ιδρυτής της NewbornWishes, Μυρτώ Παπαθάνου. «Μιλώντας με άλλες νέες μαμάδες, είδα ότι αντιμετώπιζαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έψαχναν έναν εύκολο και ‘κομψό’ τρόπο να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους».

Η NewbornWishes φιλοδοξεί να δώσει μια λύση στο πρόβλημα χρόνου των μαμάδων και να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στα είδη που χρειάζονται και σε αυτά που λαμβάνουν ως δώρα. Οι συνεργασίες της εταιρείας είναι σε μεγάλο ποσοστό με ‘μαμάδες-επιχειρηματίες’. Ταυτόχρονα φροντίζει οι συνεργάτες της να μοιράζονται τις ίδιες αρχές: σεβόμαστε τις μαμάδες, τις επιλογές τους και τον χρόνο τους, και θέλουμε να τους προσφέρουμε τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Στο site της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του νέου μωρού σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα