OfficeRecovery: άμεση επαναφορά για Mac και PC

12:44 26/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Η ειδική σε θέματα ανάκτησης δεδομένων εταιρεία OfficeRecovery δημιούργησε μια βασισμένη στο cloud υπηρεσία επισκευής. Το OfficeRecovery Online διορθώνει τα προβληματικά αρχείων διαφόρων εφαρμογών και λειτουργικών συστημάτων μέσω ενός ανεβάσματος τους στην υπηρεσία.

Επιπλέον η υπηρεσία υποστηρίζει συνολικά 39 διαφορετικούς τύπους αρχείων για το Mac
και το PC: έγγραφα του Word, πίνακες του Excel, παρουσιάσεις του PowerPoint, βάσεις δεδομένων της Access όπως και αρχεία ZIP ή αρχεία PDF.

To πρόγραμμα μπορεί να επαναφέρει, επίσης, αρχεία γραφικών (JPEG, GIF, TIF, BMP, PNG και RAW) ενώ εξετάζει και τα email archives των Lotus Notes και Microsoft Outlook/Exchange.

Για ξεκινήσει η επισκευή του προβληματικού αρχείου θα πρέπει να το κάνετε upload στην προβληματική υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια του upload Το αρχείο εξετάζεται και επισκευάζεται online. Πρόκειται για μια διαδικασία που διαρκεί, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, από μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του αρχείου).

Το μείον: η υπηρεσία δεν διατίθεται δωρεάν. Ανά αρχείο θα πρέπει να καταβάλλετε 32 ευρώ. Τουλάχιστον, πάντως, ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να δει ένα δωρεάν demo της επιδιόρθωσης και αν τον ικανοποιεί μπορεί να καταβάλλει το αντίτιμο για να το κατεβάσει την επιδιορθωμένη έκδοση.© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα