Oλοκληρώθηκε η πώληση της συμμετοχής του ΟΤΕ στην Telekom Serbia

22:46 26/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Ολοκληρώθηκε στο Βελιγράδι η πώληση του συνόλου του ποσοστού, ύψους 20%, που κατέχει ο ΟΤΕ στην Telecom Serbia. Ο OTE εισέπραξε συνολικά 397 εκατ. ευρώ, 380 εκατ. ευρώ από τη μεταβίβαση των μετοχών και 17 εκατ. ευρώ για μέρισμα της χρήσης 2011, σύμφωνα με τη Σύμβαση Πώλησης Μετοχών που υπεγράφη το Δεκέμβριο στην Αθήνα.
Τον ΟΤΕ
εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ενώ εκ μέρους της Σερβικής πλευράς παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Boris Tadic, ο Πρωθυπουργός , κ. Mirko Cvetkovic και ο Γενικός Διευθυντής της Telecom Serbia, κ. Branko Radujko.

Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο κ. Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πώληση του πακέτου μειοψηφίας 20% της Telecom Serbia. Η συναλλαγή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας για τον Όμιλο ΟΤΕ, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις ταμειακές μας ροές. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους της Telecom Serbia για την καλή συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι η εταιρεία θα έχει μία επιτυχημένη πορεία στην απαιτητική αγορά της Σερβίας».

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα