Panda Security: “Security to the Power of the Cloud”

18:53 27/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε την έναρξη της νέας καμπάνιας για τους συνεργάτες της στο κανάλι.

Η καμπάνια φέρει τον τίτλο “Security to the power of the cloud” (Ασφάλεια με τη δύναμη από το σύννεφο) και περιλαμβάνει μια σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια προς τους μεταπωλητές, που παρουσιάζουν τα οφέλη που προσφέρονται
από τις cloud-based λύσεις της εταιρείας.
Tα επιμορφωτικά σεμινάρια θα επικεντρωθούν κυρίως στο Panda Cloud Partner Center, τη νέα κονσόλα διαχείρισης για τους συνεργάτες και θα περιλαμβάνουν και ένα demo του προϊόντος. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι 2, 4 και 9 Απριλίου 2012 στις 16:30 μμ ώρα Ελλάδος.

«Η νέα μας καμπάνια υπό τον τίτλο “Security to the power of the cloud” βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες, προκειμένου να επωφελείται το κανάλι και οι συνεργάτες: την ευκολία, το κέρδος και τον έλεγχο» δήλωσε σχετικά η κα Paula Quiros, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Panda Security. «Οι συνεργάτες μας θέλουν εύκολα στη χρήση εργαλεία που κάνουν τη δουλειά τους πιο απλή, αλλά ταυτόχρονα τους επιφέρουν και τα αναμενόμενα περιθώρια κέρδους, ενώ τους βοηθούν να διατηρήσουν υπό έλεγχο και όλες τις διαδικασίες της πώλησης».

Με το Panda Cloud Partner Center, οι συνεργάτες μας μπορούν να διαχειριστούν όλες τις ενέργειες που γίνονται στο κανάλι, εύκολα και γρήγορα, on line και σε πραγματικό χρόνο, ενώ ενεργοποιούν εξ αποστάσεως την ασφάλεια των πελατών τους, τόσο σε επίπεδο email όσο και endpoints, όπως servers, PCs και laptops.

Επιπλέον το Panda Cloud Partner Center δίνει στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να παρακολουθούν τον κύκλο ζωής των πελατών τους και να εκμεταλλεύονται καλύτερα τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ έχουν καλύτερη εικόνα για την επέκταση άδειας και ευκαιριών cross selling. Επίσης, απλουστεύει σημαντικά τη διαδικασία ανανέωσης για τους παρόχους υπηρεσιών με προσαρμόσιμα εργαλεία για να απλοποιηθεί περεταίρω η διαχείριση του καναλιού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα εκχώρησης δοκιμαστικών εκδόσεων σε νέους και υπάρχοντες πελάτες.

Οι συνεργάτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια, που οργανώνει η Panda Security μπορούν να κάνουν on line αίτηση συμμετοχής στο http://securitytothecloud.pandasecurity.com/?lang=el. ¨

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα