SingularLogic: μεγάλη αποδοχή των επιχειρηματικών εφαρμογών Galaxy

08:20 13/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα των πωλήσεων, του πρώτου τριμήνου 2011, της νέας επιχειρηματικής σουίτας εφαρμογών Galaxy που λανσάρισε πρόσφατα η SingularLogic.

Τη νέα σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών Galaxy που περιλαμβάνει Εμπορικές, ERP, CRM, Λιανικής,
Εστιατορίου και άλλες εφαρμογές, έχουν ήδη επιλέξει 100 και πλέον μικρομεσαίες και δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις κάθε είδους, με την υποστήριξη του Δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της SingularLogic σε πανελλαδικό επίπεδο και των θυγατρικών της σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 78 αντιπρόσωποι με 168 Συμβούλους είναι ήδη πιστοποιημένοι Galaxy Partners και Galaxy Consultants αντίστοιχα, ενώ 20 επιπλέον αντιπρόσωποι παρακολουθούν τη διαδικασία πιστοποίησης.

Παράλληλα στο μεγάλο Ιδιωτικό τομέα, 11 έργα από όλους τους τομείς της Οικονομίας (Χρηματοπιστωτικός, Τηλεπικοινωνίες, Υγείας, Παραγωγής και Εμπορίας, Τροφίμων - Ποτών κ.α) βρίσκονται σε υλοποίηση από τη SingularLogic. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την εταιρία Μόρνος (Παραγωγή ειδών Συσκευασίας), την Cosmoline (Τηλεπικοινωνίες), τον Όμιλο Υγεία, τη Λευκοσιδηρουργία Καβάλας (Παραγωγή ειδών συσκευασίας), τη Lamaplast (Παραγωγία και Εμπορία ειδών υγιεινής), την Antisel ΑΦΟΙ Σελίδη (Προμήθεια Ιατρικού Εξοπλισμού), τη Νεογάλ (Βιομηχανία Γάλακτος) και τον Πολυεθνικό Όμιλο TotalServe Management LTD (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επί φορολογικών θεμάτων).

Για τον όμιλο TotalServe Management LTD η SingularLogic έχει αναλάβει τη συνολική μηχανογράφηση βασισμένη στην τεχνολογία Galaxy.

Το έργο θα ολοκληρωθεί στα κεντρικά γραφεία του ομίλου TotalServe που βρίσκονται στην Κύπρο, με επέκταση και στα δέκα υποκαταστήματα του ομίλου σε 8 χώρες: Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Ρωσία (Μόσχα), British Virgin Islands (Tortola), Πολωνία (Βαρσοβία), Νότιος Αφρική (Johannesburg και Cape Town) και Λουξεμβούργο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα