Tεχνολογία καθαρισμού για οθόνες αφής και tablets

14:07 2/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Η επιστημονική τεχνική ομάδα της AUTOMATION FACILITIES ανέπτυξε μια λύση καθαρισμού για έξυπνα τηλέφωνα , οθόνες αφής και τεχνολογίες tablet , όπως είναι το iPad , iPhone, Samsung Galaxy κλπ .

Η AF International, καθιερωμένη κατασκευάστρια εταιρία εξειδικευμένων προϊόντων
καθαρισμού του υπολογιστή και εξοπλισμού γραφείου και διαλυμάτων καθαρισμού multi -media, πρόσθεσε δύο ακόμη προϊόντα στην εκτεταμένη προιοντική γκάμα τους , ένα νέο κιτ καθαρισμού που ονομάζεται Multi - Screen Travel κιτ ( XMCA25MF ) και ένα υψηλής ποιότητας ύφασμα από μικροίνες που ονομάζεται Μicro-Fibre Clene ( LMF001 )

Η λύση διαμορφώθηκε έτσι ώστε να παρέχει όχι μόνο τον εξαιρετικό καθαρισμό, αλλά επίσης περιέχει ένα βιοκτόνο το οποίο σκοτώνει τα βακτηρίδια για να αφήσει μιά υγιεινά καθαρή επιφάνεια . Το πανί από μικροΐνες είναι παχύτερο από το συνηθισμένο για να γίνεται η χρήση του εύκολη με μεγαλύτερη κάλυψη επιφάνειας .

Ο Ron Jakeman , Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε "Η εισαγωγή του εν λόγω προϊόντος στην γκάμα μας είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσής μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις καθαρισμού της συνεχώς μεταβαλλόμενης τεχνολογίας . Είναι απίστευτο το πώς συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των smart-phones και tablets με οθόνη αφής που πωλούνται τόσο στους καταναλωτές όσο και στους χρήστες των επιχειρήσεων. Ως χρήστης iPad εγώ ο ίδιος, ξέρω πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι αν η σαφήνεια της οθόνης δεν είναι άπταιστη. Αυτό το πακέτο παρέχει μια γρήγορη και εύκολη λύση για τον καθαρισμό και είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ τακτικά “

Το νέο Multi- Screen κιτ Travel περιέχει 25ml διάλυμα καθαρισμού , σε ένα εύχρηστο μπουκάλι με αντλία ψεκασμού μαζί με ένα μεγάλο, μαλακό πανί υψηλής ποιότητας από μικροΐνες για να αφαιρέσει τυχόν κηλίδες ή σημάδια από τα δάκτυλα ώστε να αφήσει μια καθαρή και τέλεια γυαλιστερή επιφάνεια . Το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για χρήση εν κινήσει .

Το πανί από μικροίνες που ονομάζεται Μicro-Fibre Clene ( LMF001 ) είναι εξαιρετικά μαλακό και έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό χωρίς να λειαίνει ή να αφήνει κατάλοιπα . Το υλικό του αφαιρεί λιπαρά σημάδια και έχει την ικανότητα να απορροφά τα λίπη και να παγιδεύει τη σκόνη και βρωμιά . Έτσι είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του υπολογιστή ή οθόνες laptop , οθόνες τεχνολογίες tablet και plasma , τηλεοράσεις , γυαλί , smartphones και οιαδήποτε συσκευές με οθόνη αφής . Και τα δύο προιόντα είναι συσκευασμένα για λιανική πώληση, σε ανακυκλώσιμη συσκευασία. Η συσκευασία είναι έτσι ώστε το ύφασμα είναι ορατό και προσιτό γιά αξιολόγηση στον καταναλωτή, χωρίς να ανοίξει το πακέτο .

Η ομάδα AF είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες για την επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού , για συμβουλές και υποδείξεις και ιδέες μάρκετινγκ .

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων AF και κάτοχος όλων των χημικών εγκρίσεων των προϊόντων από το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Keywords
Τυχαία Θέματα