To ...τρομερό “The House of Fear” στο Allou! Fun Park

07:21 21/12/2011 - Πηγή: PC Nea
To Allou! Fun Park υποδέχεται τις φετινές γιορτές με το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι τρόμου στον κόσμο. Το “The House of Fear” ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και άνοιξε τις πύλες του στο Allou! Fun Park.

Ο φόβος, οι ανατροπές και το απόλυτο σκοτάδι γίνονται συστατικά του πιο φαντασμαγορικού τρομακτικού παιχνιδιού που έχει γίνει ποτέ. Το παιχνίδι “The House of Fear”
έρχεται αποκλειστικά στο Allou! Fun Park που φιλοξενεί πάντα τα πιο πρωτοποριακά παιχνίδια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tο απόλυτο παιχνίδι τρόμου, θα σε παρασύρει στην πιο τρομακτική διάσταση μέσα από ένα ρεαλιστικό σπίτι τρόμου, με αληθινούς ηθοποιούς, που θα σε συγκλονίσουν.

Το ανεπανάληπτο παιχνίδι “The House οf Fear” του Allou! αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή παιχνίδια διεθνώς και ήρθε για να μείνει.

Έχεις το θάρρος να ανοίξεις την πόρτα του πιο «ζωντανού» σπιτιού τρόμου; Ετοιμάσου να ζήσεις μία τρομερή εμπειρία βλέποντας τους πιο τρομακτικούς ήρωες να ζωντανεύουν μπροστά σου! Δέκα δωμάτια με διαφορετική τρομακτική θεματολογία, με ειδικό φωτισμό και ηχητικά εφέ που θα σε συναρπάσουν. Οι πραγματικοί ηθοποιοί θα σε στείλουν… allou καθώς παίζουν με τα όρια του φόβου σου και θα σου κόψουν την ανάσα.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα