Αυτόματη ανίχνευση και προστασία με το NetBackup 7

12:50 1/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Symantec ανακοίνωσε τη διάθεση της βελτιωμένης λύσης της NetBackup 7, η οποία απλοποιεί την προστασία των δεδομένων σε εικονικά περιβάλλοντα. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει την τεχνολογία Virtual Machine Intelligent Policy για εικονικά μηχανήματα που προσφέρει αυτοματοποίηση της διαδικασίας discovery και προστασία των εικονικών μηχανημάτων, ενώ παράλληλα επιβάλλει τις ήδη υπάρχουσες πολιτικές προστασίας δεδομένων.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις προστασίας δεδομένων, η τεχνολογία αυτή θα επιταχύνει την
μετάβαση σε ένα εικονικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν βάσει ενός μεγάλου αριθμού εικονικών μηχανημάτων ή δημιουργούν μια υποδομή private cloud.

«Το virtualization έχει αλλάξει τον τρόπο που οι εταιρείες κάνουν backup τα δεδομένα τους, και η λύση NetBackup συνεχίζει να εξελίσσεται ώστε να προστατεύει τις πληροφορίες των πελατών μας στα εικονικά περιβάλλοντα», δήλωσε ο Χρήστος Βεντούρης, Technology Specialist της Symantec Ελλάδος. «Η λύση NetBackup 7 διευκολύνει την διαχείριση της προστασίας και ανάκτησης δεδομένων μέσα σε πραγματικά και εικονικά περιβάλλοντα μέσω μιας μόνο λύσης, ενώ μειώνει την αποθήκευση δεδομένων μέσω της ενσωματωμένης διαδικασίας deduplication στην πηγή ή στον media server χρησιμοποιώντας την λύση NetBackup ή συσκευές NetBackup».

VMware Intelligent Backup (VIP)
Εκτός από την βραβευμένη υποστήριξη για εικονικά τερματικά, η λύση NetBackup 7 προσφέρει απλοποιημένες διαδικασίες αναφορών, ταχύτερο disaster recovery με την χρήση deduplication του NetBackup και επιπλέον υποστηρίζει εφαρμογές Oracle και MySQL database.

Με την λύση NetBackup 7, η Symantec προσφέρει επίσης μια εύκολη, “one-step” διαδικασία upgrade από τις παλαιότερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων και των λύσεων NetBackup 6.0 και 6.5, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. Οι συσκευές NetBackup της Symantec προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια γρήγορη και αξιόπιστη, εναλλακτική λύση upgrade σε περιβάλλον NetBackup 7.

Νέα Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα
-Ταχύτερο path για το εικονικό datacenter: Η τεχνολογία Virtual Machine Intelligent Policy προσφέρει αυτοματοποιημένες διαδικασίες discovery και προστασίας των εικονικών μηχανημάτων, αλλά και ελαχιστοποιεί την προσπάθεια διαχείρισης που απαιτείται για υψηλής απόδοσης backup σε εικονικά μηχανήματα μέσω μεγαλύτερης επίγνωσης της χρήσης πόρων VMware vSphere.

-Ταχύτερη σε ποσοστό 50% Διαδικασία Backup σε Εικονικά Τερματικά: η κατοχυρωμένη τεχνολογία Granular Recovery (GRT), η οποία υποστηρίζει το recovery από virtual machine image backups, τώρα διατίθεται και για συστήματα Linux σε περιβάλλοντα VMware. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν τους χρόνους που απαιτούνται για backup σε ποσοστό μέχρι και 50%, να απλοποιήσουν την διαχείριση και να βελτιώσουν την ταχύτητα του recovery για τα ατομικά αρχεία.

-Διαδικασία Recovery Κατά Απαίτηση Από Οποιοδήποτε Μέρος: Η νέα τεχνολογία auto image replication επιτρέπει σ
Keywords
Τυχαία Θέματα