Αλλάξτε τη διάθεση σας με τα καπάκια της Dell

14:19 28/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Κάθε καταναλωτής είναι μοναδικός, και δε βρίσκεται πάντα στην ίδια διάθεση. Για να ικανοποιήσει τη διάθεση όλων μας για αλλαγή, η Dell προτείνει μια καινοτόμα ιδέα: την εξαιρετικής αισθητικής σειρά από καπάκια Dell SWITCH by Design Studio σε 16 επιλογές χρωμάτων για τη σειρά προϊόντων Dell
Inspiron 15R και 17R Switch.
Ο κάτοχος του φορητού μπορεί να αλλάξει το καπάκι του υπολογιστή του, πολύ εύκολα με δύο κινήσεις προσαρμόζοντας τον φορητό υπολογιστή στη διάθεσή του και το στυλ του.

Το καπάκι εφαρμόζει απόλυτα στον φορητό, στη θέση του αρχικού, με απόλυτη ασφάλεια αλλάζοντας κυριολεκτικά την όψη του υπολογιστή. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ξανά το αρχικό ή ένα νέο, διαφορετικό καπάκι.

16 Διαθέσιμα σχέδια:

Ανάμεσα στα σχέδια που διατίθενται σήμερα σε καταστήματα λιανικής πώλησης περιλαμβάνονται:

- Μονόχρωμα καπάκια στα οποία ανήκουν τα ‘Passion Purple’, ενα εντυπωσιακό μενεξεδί χρώμα, το μαγευτικό πορτοκαλί ‘Bronze Orange’ και το ζωηρό πράσινο ‘Summer Grass’, το αισθησιακό ροζ ‘Lotus Pink’, το κόκκινο της φωτιάς ‘Fire Red’ και το βασιλικό μπλε ‘Peacock Blue’.

- Μοναδικά ιδιαίτερα σχέδια όπως:

Το ‘Big Giant Plaid’, ένα καταπληκτικό πολύχρωμο γραμμικό σχέδιο, από τη σχεδιάστρια Brittany Waldner. Η Brittany Waldner είναι γραφίστρια από τη Βαλτιμόρη που εργάζεται για την εταιρία Big-Giant του Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Το ‘Mehndi’ που αντικατοπτρίζει τα εντυπωσιακά σχέδια χέννας που διακοσμούν τις νύφες στην Ινδία με περίπλοκα σχέδια και πολύ ζωντανά χρώματα. Παραδοσιακά τα γράμματα του ονόματος του γαμπρού μπορεί να είναι κρυμμένα μέσα στο σχέδιο και ο γαμπρός οφείλει την νύχτα του γάμου να τα εντοπίσει!

Το ‘Shaadi’, από την ίδια συλλογή, που αντλεί την έμπνευσή του από την Ινδία, και που εξυμνεί τη χαρά και την ιδιαίτερη αγαλλίαση της γαμήλιας ημέρας. Όπως το φόρεμα της νύφης εκείνη την ημέρα, έτσι και αυτό το καπάκι χρησιμοποιεί τα χρώματα και σχέδια του για να συνοδεύσει αυτό το χαρούμενο γεγονός!

Στην ίδια σειρά το ‘Sangeet’, με ένα ιδιαίτερο, χαριτωμένο και διακριτικό μπεζ χρώμα που αναδεικνύει ένα λευκό περίτεχνο σχέδιο. Εξυμνεί την ένωση δύο οικογενειών που λαμβάνει χώρα με εκπληκτικά εδέσματα, μουσική και χορό!

Το ‘Amira’, με τα λευκά μοτίβα σε μαύρο φόντο, ένα ακόμα καπάκι εμπνευσμένο από την Ανατολή. Σημαίνει ‘πριγκίπισσα’ στα Αραβικά και ξεχωρίζει για το σχέδιο και το ιδιαίτερα έντονο χρώμα του.

Το ‘Horizontal Purple’, με οριζόντιες γραμμές σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ, του Derek Welch. Ο Derek Welch γεννήθηκε το 1967 στο Τέξας και μεγάλωσε στην πόλη που ο Michael Dell ξεκίνησε την Dell, στο Ώστιν. Παρά τη σχέση του με την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Derek μένει πλέον στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και το σχέδιό του μπορεί να κάνει το δικό σας φορητό να ξεχωρίζει!

Το ‘Χ’, μια έκρηξη χρωμάτων σε μαύρο φόντο, από τον Korakrit Arunanondchai. Ο σχεδιαστής αυτού του σχεδίου με το κρυπτικό όνομα γεννήθηκε στην Μπ
Keywords
Τυχαία Θέματα