Ανανέωση τώρα από την Canon

04:15 6/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Canon ανανεώνει τη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών της και προσθέτει προηγμένες λειτουργίες στις εντυπωσιακές νέες PowerShot και IXUS ενσωματώνοντας το σύστημα HS, για υπέροχες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες λήψης.
Η σειρά PowerShot ενισχύεται με τις PowerShot SX230 HS & SX220 HS ενώ η βραβευμένη για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της σειρά της IXUS εμπλουτίζεται με τις IXUS
310 HS, IXUS 220 HS & 115 HS.

Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν το σύστημα HS της Canon το οποίο συνδυάζει έναν υψηλής ευαισθησίας αισθητήρα CMOS 12.1 Megapixels με τον πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4.

Το σύστημα HS της Canon αποτελεί καινοτομία καθώς για πρώτη φορά ενσωματώνεται σε compact φωτογραφικές μηχανές για να προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες λήψης, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν υπέροχες φωτογραφίες, από εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στις διακοπές έως ομαδικές λήψεις και πορτραίτα φίλων κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου, με λιγότερο θόρυβο και “θόλωμα” της εικόνας.

Η Canon ακολουθεί και για τις νέες compact μηχανές τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαγγελματικών φακών: από τον ευρυγώνιο φακό 24mm των IXUS 310 HS και 220ΗS, έως τον φακό υψηλής ποιότητας με οπτικό zoom 14x της PowerShot SX230 HS, τα νέα μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες την ευελιξία στη φωτογράφηση μιας πληθώρας θεμάτων με την υψηλή ποιότητα και σαφήνεια εικόνας που διακρίνει την Canon.

Το κορυφαίο σύστημα Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας που διαθέτουν διορθώνει τα προβλήματα που προκαλούνται από την αστάθεια της μηχανής, ιδιαίτερα στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού του zoom, ή κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν καθαρές εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μια γκάμα συναρπαστικών χαρακτηριστικών, στα οποία περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η λήψη ταινιών Full HD.

Εκτός των λειτουργιών και των γνωρισμάτων που είναι κοινά σε όλα τα μοντέλα, το κάθε ένα διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα, προσφέροντας έτσι στο χρήστη ένα ευρύ πεδίο επιλογών.

Οι PowerShot SX230 HS και PowerShot SX220 HS είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε ταξίδι σας, με την SX230HS να ξεχωρίζει καθώς προσφέρει λειτουργίες σήμανσης και καταγραφής δεδομένων GPS.

Βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού μέσω της αφής για μεγαλύτερη ευελιξία προσφέρει η IXUS 310 HS η οποία διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό 24mm με μέγιστο διάφραγμα f/2.0.

Ευρυγώνιο φακό 24mm με μέγιστο διάφραγμα f/2.7 οι δυνατότητες του οποίου ενισχύονται από το οπτικό zoom 5x που διαθέτει, ενσωματώνει η IXUS 220 HS. Η νέα σειρά της IXUS με την εντυπωσιακή και λεπτή σχεδίαση ολοκληρώνεται με την κομψή IXUS 115 HS εισαγωγικού επιπέδου. Οι μηχανές αιχμαλωτίζουν το βλέμμα καθώς διατίθενται σε ποικιλία εντυπωσιακών χρωματισμών για να επιλέξε
Keywords
Τυχαία Θέματα