Ανάρπαστο έγινε το iPad 2 στο Golden-i

18:50 30/3/2011 - Πηγή: PC Nea
To Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, μέρα έλευσης του πολυαναμενόμενου iPad 2 και στην Ελλάδα, σχηματίστηκαν ουρές έξω από το κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Την απόκτηση του iPad 2,
περίμεναν εκατοντάδες λάτρεις των νέων τεχνολογιών από τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το κατάστημα Golden-i. Mέσα στις πρώτες κιόλας ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το iPad 2 εξαντλήθηκε από τα ράφια. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και ο …αγώνας για να το αποκτήσουν, ακόμη μεγαλύτερος.

Μετά το iPad, που πραγματοποίησε περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, το νέο iPad 2 διαθέτει ακόμη πιο πρωτοποριακό σχεδιασμό, κατά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ, ενώ διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις, σε μοντέρνο λευκό και μαύρο χρώμα.

Να σημειώσουμε ότι το iPad 2 ενσωματώνει το νέο, δύο φορές ταχύτερο από την προηγούμενη έκδοση, επεξεργαστή της Apple Α5 dual-core, το νεόκοπο λειτουργικό σύστημα iOS 4.3, καθώς και μια κάμερα σε κάθε όψη, ενώ προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα browsing, μοναδικά γραφικά, αλλά και μια σειρά βελτιώσεων στην τεχνολογία AirPlay.

Το iPad 2, αποτελεί την απόλυτη συσκευή για γρήγορο browsing στο Internet μέσω του Safari και του iTunes Home Sharing, για ανταλλαγή e-mails, για όσουν θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες και video σε καταπληκτική ανάλυση, να ακούνε μουσική, να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν ebooks και πολλά περισσότερα μέσα από την 9,7 ιντσών LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch οθόνη του.

Το iPad 2 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Wi-Fi και Wi-Fi + 3G και σε χωρητικότητες των 16, 32 και 64 GB. Παρότι είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο (πάχος μόλις 8.8 χιλιοστά και βάρος 601 γραμμάρια στην έκδοση Wi-Fi) από το iPad, χρησιμοποιεί την ίδια μεγάλης διάρκειας μπαταρία 10 ωρών.

Το πρωτοποριακό Smart Cover, με ένα μοναδικό μαγνητικό μηχανισμό αναδίπλωσης, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επιλογή σε δέρμα ή πολυουρεθάνη, προσαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα, παρέχει προστασία στην οθόνη, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad 2 όταν είναι ανοιχτό ενώ το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του.

Περισσότερες από 350.00 εφαρμογές, διαθέσιμες ήδη στο App Store, «τρέχουν» στο iPad 2 ενώ παράλληλα με την παρουσίασή του η Apple ανακοίνωσε ότι οι δημοφιλείς εφαρμογές iMovie και GarageΒand, προσαρμόστηκαν ειδικά για το iPad 2 με μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών.

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα iPad 2, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το κάταστημα Golden-i για να το δούνε από κοντά και να ενημερωθούν για το πως μπορούν να το αποκτήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες, είτε ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα