Απήγαγαν το γιό του Kaspersky

16:45 26/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Ο γιος του ιδρυτή της Ρωσικής εταιρείας Kaspersky, απήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Μόσχα σύμφωνα με την εφημερίδα Pravda. O Ivan Kaspersky 20 ετών, νεότερος γιος του ιδρυτή της εταιρείας, απήχθη την προηγούμενη Τρίτη στο δρόμο για την εργασία του στην InfoWatch.


Η εταιρεία
σύμφωνα με την Pravda, ανήκει στην μητέρα του. Κατά πληροφορίες, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 4,3 εκατομμύρια δολάρια λύτρα. Σε επιχείρηση της ρωσικής αστυνομίας απελευθερώθηκε ο Ivan Kaspersky και συνελήφθησαν πέντε άτομα που κατηγορούνται για τη συμμετοχή στην απαγωγή του.

Η εταιρεία Kaspersky σε ανακοίνωση της ανέφερε "Η Kaspersky Labs επιβεβαιώνουν την επιτυχή επιχείρηση απελευθέρωσης του Ivan Kaspersky από την Federal Security Service (FSB), της Criminal Investigation Department of the Moscow Police (Εθνικής Υπηρεσίες Ασφαλείας του Εγκληματολογικού Τμήματος της Μοσχοβίτικης Αστυνομίας) και την υπηρεσία ασφαλείας της ίδιας της Kaspersky Labs. O Ivan Kaspersky είναι καλά και σε ασφαλή τοποθεσία. Κατά την επιχείρηση δεν πληρώθηκαν λύτρα. Ο Eugene Kaspersky και η Natalya Kaspersky δεν θέλουν να σχολιάσουν το γεγονός".

Πηγή: dailytech.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα