Αποκαλυπτικές εικόνες από το Office 15

13:14 25/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Μετά τη διάθεση από την Microsoft της λεγόμενης έκδοσης "Technical Preview" του Office 15, εμφανίστηκε μια επιπλέον έκδοση η οποία βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Ο blogger Paul Thurrott από το winsupersite.com μπόρεσε να βάλει στα χέρια του αυτή την υλοποίηση και δημοσίευσε μερικά screenshots από αυτή στα οποία γίνεται μια επίδειξη του νέου look της σουίτας γραφείου.

Ήδη με μια πρώτη ματιά μπορεί κανείς να εντοπίσει σαφείς αλλαγές σε σχέση με το Office 2010: το Ribbon, η γνωστή λωρίδα με τα μενού εντολών δεν εμφανίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Αντί αυτής απεικονίζονται οι γνωστές κατηγορίες “File”, “Edit”, “View” κ.λπ. Mε ένα κλικ πάνω τους αποκαλύπτεται το περιεχόμενο τους.

Εκτός αυτού το Office 15 χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον εργασίας αντίστοιχο με αυτό των Windows 8. Eπιπλέον υπάρχει ένα έξτρα touch mode, το οποίο μεγεθύνει όλες τις επιφάνειες των μενού διευκολύνοντας τη χρήση τους με τα δάκτυλα. Ακόμα υπάρχει μια πλήρη ενσωμάτωση του Microsoft SkyDrive, το οποίο διευκολύνει το συγχρονισμό εγγράφων ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές (Tablets και PCs).

H επίσημη beta του Office 15 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2012.
© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα