Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρο τρία φορέματα από τον Τσαντίλη

14:22 13/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Ο ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ και το www.womenonly.gr «κερνoύν το πρωινό, το απογευματινό και το βραδινό σας...ντύσιμο» προσφέροντάς ένα Special Christmas Extreme Makeover με 3 outfits.Ένας μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την εταιρία ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ και το www.womenonly.gr ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις σελίδες του γυναικείου site και θα τελειώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Το
concept του διαγωνισμού είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αφού οι 2 νικήτριες που θα αναδειχτούν δεν κερδίζουν μόνο ένα αλλά τρία φορέματα της αρεσκείας τους (1 πρωινό, 1 cocktail και 1 βραδινό φόρεμα).

Τα δώρα είναι από την εταιρία Bassi, αποκλειστική εταιρία των καταστημάτων ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12.

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενες μπορούν παράλληλα να κάνουν like στην fun page του ΤΣΑΝΤΙΛΗ στο Facebook και να ενημερώνονται για τις ενέργειες της εταιρίας που είναι πολλές και γεμάτες εκπλήξεις.

Πρόσφατα βγήκε στον αέρα και το ανανεωμένο e-shop της εταιρίας (www.tsantilis-eshop.gr) όπου γνωρίζει πολύ μεγάλη ανταπόκριση και σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα