Διαδραστικοί πίνακες ClassBoard από την CPI

13:50 5/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η CPI, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένα διαδραστικά συστήματα μάθησης, ανακοινώνει την αποκλειστική διάθεση των διαδραστικών πινάκων ClassBoard στην ελληνική αγορά.

Οι διαδραστικοί πίνακες ClassBoard διακρίνονται τόσο για την υψηλή εργονομία τους όσο και για την μεγάλη αντοχή τους, ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που τους καθιστά ιδανικούς για τις απαιτήσεις του σύγχρονου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Παράλληλα προσφέρουν φιλική αίσθηση γραφής και αξεπέραστη ακρίβεια χειρισμού,
παρόμοια με τη χρήση ενός απλού μαρκαδόρου σε ασπροπίνακα.

Η γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνει πίνακες παθητικής ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας καθώς και τεχνολογίας αφής. Με αυτό τον τρόπο ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην μεγαλύτερη ελευθερία που παρέχει η τεχνολογία αφής – μιας και δεν απαιτείται ειδική γραφίδα - ή την μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμού και αντοχή της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επιφάνεια που αντέχει, ενώ το ηλεκτρομαγνητικό μοντέλο συνεχίζει τη λειτουργία του ακόμα και εάν κατά λάθος γδαρθεί.

Κατόπιν έρευνας της ClassBoard, αποδείχθηκε ότι είναι απαραίτητη μια μεταβατική περίοδος πριν οι καθηγητές ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τον πίνακα διαδραστικά. Οι ClassBoard χάρη στην ανθεκτική τους επιφάνεια μπορούν να λειτουργήσουν και ως απλοί πίνακες μαρκαδόρου για όσο διάστημα χρειαστεί.

Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από το διαδραστικό λογισμικό ClassBook στα Ελληνικά, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες του πίνακα από την πρώτη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες ClassBoard είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, καθώς δεν απαιτείται σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο και δεν εκπέμπουν κανένα είδος πεδίου. Παράλληλα οι πίνακες έχουν την απαιτούμενη ακαμψία ώστε να αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού κλίματος.

Σημ. Η CPI θα συμμετέχει και θα παρουσιάσει τους πίνακες ClassBoard στην έκθεση Infrapedia, (περίπτερα 19&21) στις 9 και 10 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα