Διαγωνισμός «Μάντεψε και κέρδισε» στο Facebook από την Tetra Pak® και τον Κάμπο Χίου

21:40 16/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Tetra Pak® λανσάρει το διαγωνισμό "Μάντεψε και κέρδισε" στο facebook, σε συνεργασία με τη νέα σειρά φυσικών χυμών «Κάμπος Χίου» από μη συμπυκνωμένο χυμό.

Οι χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα και τη γεύση των 100% φυσικών χυμών «Κάμπος Χίου», που παράγονται από ολόφρεσκα αρωματικά φρούτα και συσκευάζονται στη Χίο με τη σύγχρονη ασηπτική
τεχνολογία της Tetra Pak®. Έτσι προστατεύουν τα θρεπτικά συστατικά του περιεχομένου τους, χωρίς την ανάγκη συντηρητικών.

Από σήμερα και έως τις 4 Ιουλίου, οι φίλοι της Tetra Pak και του Κάμπου Χίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο διαγωνισμό "Μάντεψε και κέρδισε" και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια ποικιλία από 100% φυσικούς χυμούς εξαιρετικής ποιότητας από μη συμπυκνωμένο χυμό.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε

Μπαίνοντας στο tab του διαγωνισμού στη σελίδα της Tetra Pak Hellas στο facebook, επιλέγετε με ποια από τις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak «Κάμπος Χίου» επιθυμείτε να λάβετε μέρος (χυμός πορτοκάλι, χυμός μανταρίνι, χυμός ανάμεικτος).

Στη συνέχεια καλείστε να μαντέψετε σωστά το είδος και τον αριθμό των φρούτων που κρύβει μέσα της η συσκευασία που επιλέξατε και να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια ποικιλία 100% φυσικών χυμών από μη συμπυκνωμένο χυμό από την Tetra Pak και τον Κάμπο Χίου.

Όλοι όσοι απαντήσουν σωστά στο διαγωνισμό συμμετέχουν στην κλήρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα