Διαθέσιμος για download ο Chrome 15

12:56 9/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Mε την έκδοση 15 του Chrome η Google απλοποίησε την εγκατάσταση apps από το Chrome Web Store. Επιπλέον, σύμφωνα με την Google, αντιμετωπίστηκαν μερικά κενά ασφαλείας.
Το άνοιγμα ενός νέου tab σας προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πιο σελίδες του Web που επισκέφτεστε συχνότερα και στα apps που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.Aυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται – ανάλογα με τη ρύθμιση που θα κάνετε – και όταν ανοίγετε τον browser σας.

Η σειρά των apps μπορεί να αλλάξει με απλό drag & drop. Για να δημιουργήσετε μια νέα κατηγορία θα πρέπει απλά να σύρετε ένα app στη μπάρα πλοήγησης στην κάτω πλευρά του παραθύρου εκτέλεσης του browser. Στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα της με διπλό κλικ. Τα objects τα σβήνετε άμεσα σέρνοντας τα στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου εκτέλεσης. Εκεί θα εμφανιστεί ένας κάδος ανακύκλωσης.

Το επεξεργασμένο Chrome Web Store απεικονίζει apps, add-ons και themes ως πλακάκια. Όταν κινείτε το δείκτη του ποντικιού από πανω τους εμφανίζεται μια μικρή περιγραφή. Με ένα κλικ ανοίγει ένα παράθυρο που περιέχει screenshots, βίντεο και άλλες σχετικές πληροφορίες. Επιπλέον εμφανίζονται κριτικές για τα apps, οι οποίες συνδέονται με το Google+ προφίλ ενός χρήστη.

Ο Chrome 15 κλείνει 18 κενά ασφαλείας. Σε αυτούς που τα εντόπισαν η Google έδωσε συνολικά 26.511 δολάρια. Το ποσό με το οποίο ανταμείβει η Google όσους βρίσκουν bugs στον browser της εξαρτάται από το πόσο σημαντικά είναι αυτά.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα