Διοικητικές αλλαγές στην Fujitsu

15:25 22/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Fujitsu ανακοινώνει ότι η κυρία Άννα Τζιώτη ανέλαβε καθήκοντα Marketing & Communications Manager για τη περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ. Ειδικότερα, θα είναι αρμόδια για το στρατηγικό σχεδιασμό του Marketing καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση των επικοινωνιακών προγραμμάτων για το σύνολο των επιχειρηματικών λύσεων της Fujitsu.

Κατέχει πτυχίο Marketing-Management από το Derree American College και μεταπτυχιακό τίτλο από το πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολις, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πριν την ένταξή της στο δυναμικό της Fujitsu και με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας στους τομείς προμηθευτικής, εκπαίδευσης, πωλήσεων και εταιρικής επικοινωνίας, εργάστηκε στην Ericsson Hellas, καθώς και σε γνωστές εμπορικές εταιρείες.

Η κυρία Ελένη Τασσοπούλου, η οποία κατείχε αυτή τη θέση, αναβαθμίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα Process Manager, Corporate Channels, Continental Europe, Middle East, Africa & India (CEMEA & I) καθώς και USA και APAC (Asia Pacific). Θα είναι υπεύθυνη για το στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση δραστηριοτήτων, που αφορούν στο κανάλι συνεργατών στις παραπάνω περιοχές ευθύνης.

Η κυρία Τασσοπούλου έχει μεγάλη εμπειρία στους τομείς Marketing και επικοινωνίας σε χώρες της Μέσης Ανατολής, Βόρειας Αφρικής αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες όπως στη Γερμανία. Κατέχει πτυχίο Marketing και Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ με κατεύθυνση E-business από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Ο κύριος Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu, δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα στέλεχος με την εμπειρία της κ. Άννας Τζιώτη προστίθεται στην ομάδα της Fujitsu σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο». Επίσης πρόσθεσε: «Η κα Ελένη Τασσοπούλου, με μεγάλη εμπειρία στο Marketing στη διεθνή αγορά, εργαζόταν με πάθος, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα με σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων. Την ευχαριστούμε πολύ για αυτά τα εποικοδομητικά και παραγωγικά χρόνια συνεργασίας που είχαμε μαζί της και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα της επαγγελματική πορεία στην ευρύτερη οικογένεια της Fujitsu

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα