eWallet.gr: Το ψηφιακό πορτοφόλι είναι πραγματικότητα

12:18 22/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Τα χάρτινα κουπόνια, οι πλαστικές κάρτες, τα φυλλάδια, τα μαζικά emails & SMS (spam) αποτελούν άστοχες και ξεπερασμένες λύσεις στην παροχή κινήτρων στους καταναλωτές. Δεν είναι οικονομικά, στοχευμένα ούτε και διαδραστικά.

Όπως επίσης και η εγκατάσταση πολλών και διαφορετικών mobile Apps δεν είναι πλέον πρακτική. Το ψηφιακό πορτοφόλι έρχεται να συγκεντρώσει ψηφιακά loyalty cards, κουπόνια, δωροεπιταγές, κάρτες μέλους, εισιτήρια
και κάρτες επιβίβασης στο smartphone του καταναλωτή, προσφέροντας μέσω της τεχνολογίας τεράστιες δυνατότητες.

Το eWallet.gr είναι η λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση του ψηφιακού αυτού πορτοφολιού με συνεχή, στοχευμένη, προσωποποιημένη και αποτελεσματική επαφή με τους καταναλωτές. Η ολοκληρωμένη λύση μας μετατρέπει κάθε φορητή συσκευή σε επαγγελματικό σαρωτή barcode αλλά και σε εργαλείο συγκέντρωσης δεδομένων, προσφέροντας έτσι άμεσες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις σάρωσης και επικύρωσης των καρτών είτε online σε cloud servers ή ακόμα και offline στο tablet ή smartphone.

Προσφέρουμε άμεσες λύσεις διασύνδεσης της πλατφόρμας μας με την υπάρχουσα υποδομή του back office σας (χωρίς καλώδια ή API calls) για απόλυτο έλεγχο. Επιλέξτε στρατηγική, εκδώστε και διαχειριστείτε ψηφιακά loyalty cards, κουπόνια μεταβλητών δεδομένων, κάρτες μέλους, δωροκάρτες, εισιτήρια, κάρτες με σφραγίδες, κάρτες καταστημάτων κλπ. Επιβραβεύστε, προσελκύστε, προβληθείτε και διευκολύνετε τους καταναλωτές.

Το ψηφιακό πορτοφόλι Passbook για iPhone και PassWallet για συσκευές Android με τις δυνατότητες που παρέχει όπως Push Notifications, Geofencing, iBeacons, Touch ID, NFC, Barcodes, παραμετροποιημένα Links, Ακύρωση και την ευκολία και αμεσότητα της διαχείρισής του από την πλατφόρμα eWallet.gr, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του mobile marketing και mCommerce. Το κινητό γίνεται το πορτοφόλι μας, το περιβάλλον προστατεύεται, πόροι εξοικονομούνται, στατιστικά χρήσης και επιτυχίας αξιολογούνται, η πιθανότητα απάτης εκμηδενίζεται και η καταναλωτική πίστη ενισχύεται.

Περισσότερες πληροφορίες, demo και videos επίδειξης μπορείτε να βρείτε στο http://ewallet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα