Εκδήλωση «Lync Interact» από τη Microsoft Ελλάς

16:13 16/4/2014 - Πηγή: PC Nea
H Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, την εκδήλωση «Lync Interact» με τη συνεργασία εξειδικευμένων συνεργατών καθώς και εταιρειών που έχουν υλοποιήσει τη λύση του Microsoft Lync για τις ανάγκες τους σε Unified Communications.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δούνε την πρόταση της Microsoft για την ενοποιημένη
εταιρική επικοινωνία και τις εφαρμογές της στην εταιρεία τους, μέσα από παρουσιάσεις, Case Studies πελατών και συζήτηση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της.

Το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας αλλάζει γρηγορότερα από ποτέ. Η ευελιξία για εργασία από παντού και η χρήση πολλαπλών συσκευών αυξάνεται ραγδαία. Το Microsoft Lync είναι μια πλατφόρμα ενοποιημένης επικοινωνίας σχεδιασμένη για επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Συνδέει χρήστες από οπουδήποτε, από τις διαφορετικές συσκευές τους (υπολογιστές, tablets, smartphones), στο πλαίσιο της καθημερινής ανάγκης παραγωγικότητας και επικοινωνίας. Το Lync παρέχει μια εντυπωσιακή και ενιαία εμπειρία στον χρήστη για τις διαφορετικές ανάγκες επικοινωνίας του: για πληροφορίες presence, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, φωνής ή βίντεο, καθώς και εκπληκτική δυνατότητα συσκέψεων για συνεργασία μοιράζοντας επιπλέον και περιεχόμενο όπως εφαρμογές ή αρχεία.

Οι χρήστες του Lync μπορούν ακόμα να συνδέονται με οποιονδήποτε χρήστη στο Skype, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα εμπλουτισμένης επικοινωνίας και εκτός εταιρείας με πελάτες ή συνεργάτες τους, οι οποίοι ανήκουν στους εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες του Skype σε όλο τον κόσμο. Τα τμήματα πληροφορικής μπορούν να παρέχουν πλέον υπηρεσίες επικοινωνίας που προσαρμόζονται και εξελίσσονται συνεχώς για να καλύψουν τις συνεχόμενα αυξανόμενες ανάγκες του οργανισμού τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 5 εξειδικευμένοι συνεργάτες της Microsoft που έχουν σημαντική εμπειρία στη συγκεκριμένη τεχνολογία και έχουν προχωρήσει σε υλοποιήσεις του Microsoft Lync στην Ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτές ήταν οι Hewlett Packard Hellas, Sieben, Uni Systems, Comsys και IQ Solutions. Στα Case Studies που παρουσιάστηκαν συζητήθηκαν οι ανάγκες, προκλήσεις και τα οφέλη από την υλοποίηση του Lync ως λύση Unified Communications στις εταιρείες Hewlett Packard, Duty Free Shops, Μαρινόπουλος A.E., Hertz καθώς και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.

Ο Νίκος Χατζηγεωργίου Business Group Lead Microsoft Office Division της Microsoft Ελλάς, δήλωσε «Τα προϊόντα της Microsoft είναι σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η πληθώρα των case studies από πετυχημένες υλοποιήσεις στην Ελλάδα, μερικά από τα οποία παρουσιαστήκαν στην σημερινή εκδήλωση, αποτελούν την απόδειξη ότι προϊόντα σαν το Microsoft Lync 2013, αποτελούν σημαντικούς σύμμαχους στον αγώνα των οργανισμών-από τη μικρότερη εταιρεία μέχρι το μεγαλύτερο πολυεθνικό οργανισμό- να φανούν ανταγωνιστικοί στο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον των ημερών.»
Keywords
Τυχαία Θέματα