Εναρξη μαθημάτων στο εργαστήρι ελεύθερων σπουδών του ΑNT1

12:21 21/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ, τελέστηκε πριν λίγες μέρες η καθιερωμένη ετήσια ακολουθία αγιασμού.

Ο Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Μιχάλης Ισμαηλάκος, καλωσόρισε τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με πρόοδο και δημιουργικότητα. Μεταξύ άλλων, τόνισε
ότι οι καθηγητές θα σταθούν δίπλα στους σπουδαστές και θα τους διδάξουν όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να τους δώσουν τα απαιτούμενα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Παρόντες ήταν όλοι οι καθηγητές της σχολής, μεταξύ των οποίων και οι παλαίμαχοι κ.κ. Χρήστος Πασαλάρης, Ανδρέας Μπόμης και Νικηφόρος Αντωνόπουλος.

Η σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 που ιδρύθηκε, προσφέρει άρτια εκπαίδευση, ποιοτική μάθηση και σφαιρική γνώση, ώστε οι απόφοιτοι να εξελιχθούν σε καταξιωμένους επαγγελματίες, ενώ διδάσκονται από κορυφαίους καθηγητές στο χώρο της Δηµοσιογραφίας και των Δημοσίων Σχέσεων και από καταξιωµένους επαγγελµατίες του χώρου των ΜΜΕ: στην Ηχοληψία, την Εικονοληψία και τη Σκηνοθεσία, καθώς επίσης και από υψηλού κύρους καθηγητές της Φωνητικής Τέχνης.

Εκατοντάδες επιτυχηµένα σήμερα στελέχη των κορυφαίων έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Επικοινωνίας έχουν αποφοιτήσει, από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ, τμήμα του οποίου αποτελεί και το Fame Studio, το οποίο απευθύνεται σε όσους αγαπούν το τραγούδι.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα