Ένας νέος κόσμος από την Sony στην CES 2012

17:16 12/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η συνδεσιμότητα, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, και ένας μοναδικός συνδυασμός ηλεκτρονικών συσκευών, περιεχομένου και διαδικτυακών υπηρεσιών, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την εκθαμβωτική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που παρουσίασε η Sony στην έκθεση CES 2012.
Η Sony παρουσιάζει στους καταναλωτές έναν νέο κόσμο διασυνδεδεμένων
προϊόντων, από τηλεοράσεις, Blu-ray player, ραδιοενισχυτές home theatre, tablet, smartphone, και υπολογιστές, μέχρι βιντεοκάμερες, φορητές συσκευές audio και άλλα πολλά.

Σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα online υπηρεσιών για ταινίες, τηλεοπτικά σόου και παιχνίδια, καθώς και μια υπηρεσία μουσικής που λειτουργεί βασισμένη στο υπολογιστικό νέφος (cloud-based), η Sony προφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο, οποτεδήποτε το επιθυμούν και με όποιο τρόπο προτιμούν.

Μέσω αυτής της σύγκλισης συσκευών, περιεχομένου και διαδικτυακών υπηρεσιών, η Sony προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στον χρήστη.

«Η Sony έχει δεσμευθεί να σχεδιάζει τεχνολογίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της διασκέδασης του καταναλωτή – μέσα ή έξω από το σπίτι, κατά τις μετακινήσεις του, σε αεροπορικά ταξίδια, στη δουλειά, στο παιχνίδι, ή οπουδήποτε αλλού βρεθεί», δήλωσε ο Kazuo Hirai, Executive Deputy President, Sony Corporation. «Όταν αυτά τα προϊόντα συνδυαστούν με την πλατφόρμα Sony Entertainment Network (SEN), η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες όπως οι Music Unlimited και Video Unlimited, καθώς και με το PlayStation Network, η εμπειρία του χρήστη πραγματικά γίνεται απαράμιλλη, όπως μόνο μια εταιρεία σαν τη Sony μπορεί να προσφέρει».

«Αυτή η εμπειρία μεταφέρεται κατ’ ευθείαν στους καταναλωτές μέσω των τηλεοράσεων, υπολογιστών, smartphone και tablets της Sony – των τεσσάρων κύριων κατηγοριών προϊόντων που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για να παίζουν, να βλέπουν, να ακούν και να μοιράζονται περιεχόμενο. Σε συνδυασμό, αυτές οι συσκευές, επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν καθηλωτικό περιεχόμενο και μοναδικές εφαρμογές σε διαφορετικές συσκευές και οθόνες διαφόρων μεγεθών».

«Τα τελευταία μας προϊόντα συνεχίζουν το αξεπέραστο ρεκόρ της Sony στις επαναστατικές καινοτομίες», δήλωσε ο Phil Molyneux, Πρόεδρος και COO της Sony Electronics. «Ο στόχος της Sony είναι να δώσει το μεγαλύτερο επίπεδο ψυχαγωγίας στον καταναλωτή, και δεν μένουμε ικανοποιημένοι απλά κατασκευάζοντας τις καλύτερες ηλεκτρονικές συσκευές. Οι ταινίες, η μουσική και τα παιχνίδια μας, σε συνδυασμό με την εξέλιξη που έχουμε επιτύχει όσον αφορά τη σύγκλιση των τεχνολογιών μας, όπως το 3D χωρίς γυαλιά και η τεχνολογία 4Κ, είναι απόδειξη της δέσμευσής μας προς τους καταναλωτές».

Στην CES, η Sony παρουσίασε, επίσης, μια νέα επαναστατική τεχνολογία οθόνης, με το όνομα “Crystal LED Display.” Αυτή η μοναδική συσκευή είναι η πρώτη οθόνη 55 ιντσών τεχνολογίας ‘self-emitting’, η οποία χρησιμοποιεί σαν πηγή φωτός λυχνίες LED και έχει τη δυνατότητα πολύ μεγαλύτερης αντίθ
Keywords
Τυχαία Θέματα