Για υπερθέρμανση κάνουν λόγο οι αγοραστές του νέου iPad

14:03 19/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Μερικοί από τους χρήστες που απέκτησαν το νέο iPad κάνουν λόγο για προβλήματα υπερθέρμανσης της συσκευής τους, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται σε άμεσο ηλιακό φως. Η υπερθέρμανση εντοπίζεται κυρίως στις άκρες της συσκευής
Στα forums και στις σελίδες τεχνικής υποστήριξης της Apple πυκνώνουν οι αναφορές γι’ αυτό το πρόβλημα. Όπως λένε οι παθόντες, όταν παρατηρείται το πρόβλημα της
υπερθέρμανσης το Tablet μεταβαίνει αυτόματα σε sleep mode ενώ εμφανίζεται ένα μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι η συσκευή πρέπει να ψυχθεί.

Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους τους κατόχους ενός iPad. Κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι όταν χρησιμοποιείται εντατικά το Tablet, για παράδειγμα σε παιχνίδια, τότε μπορεί να εμφανιστεί η προειδοποίηση υπερθέρμανσης.

Όπως γράφει το 'Cnet' , το πρόβλημα εμφανίζεται αρκετά σπάνια και κυρίως σε άμεση έκθεση του Tablet στο ηλιακό φως. Κάτι λογικό εν μέρη αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο το iPad όσο και τα άλλα Tablets δεν χρησιμοποιούν κάποιο ανεμιστήρα ψύξης. Αλλά αυτό δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Αναζητήσεις
uperthermansi tablet
Τυχαία Θέματα