Η CCS συνεχίζει την επέκταση της στις διεθνείς αγορές

07:44 5/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Η CCS Digital Education, διεθνής πάροχος πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, προσεγγίζει στρατηγικά την Αμερικανική αγορά μέσω του νέου της γραφείου στο San Jose της Καλιφόρνιας.

Η επέκταση της CCS στην Καλιφόρνια είναι σε συνάρτηση της συνεχούς, σταθερής και υγιούς ανάπτυξης της εταιρείας στις διεθνείς αγορές.

“Η επέκτασή μας στην αγορά της Αμερικής
αποτελεί σημείο αναφοράς στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας και ακολουθεί την ίδρυση του γραφείου της Μέσης Ανατολής, στις αρχές του έτους, με βάση το Abu Dhabi.” σχολίασε ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS Digital Education. “Η ζήτηση διεθνώς για πρωτοποριακές αλλά και αξιόπιστες εφαρμογές ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που επιτυγχάνουν απτά αποτελέσματα είναι μεγάλη και η CCS έχει ό,τι απαιτείται για να την καλύψει επιτυχώς.”

H CCS συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στις 10 κορυφαίες εταιρείες λύσεων ανάπτυξης περιεχομένου eLearning για το 2014, από το eLearningindustry.com

Σχετικά με τη CCS Digital Education
Η CCS σχεδιάζει πρωτοποριακές εφαρμογές ηλεκτρονικής εκπαίδευσης με στόχο την βελτίωση των επιδόσεων και της διατηρισιμότητας της γνώσης, βοηθώντας τους πελάτες της να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τους επιχειρησιακούς και στρατηγικούς τους στόχους. Οι λύσεις της χρησιμοποιούνται από μεγάλες επιχειρήσεις, κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εκατομμύρια εκπαιδευόμενους σε όλο τον κόσμο.
Το 2014, η CCS συμπεριλήφθηκε στις 10 κορυφαίες εταιρείες λύσεων ανάπτυξης περιεχομένου eLearning, από το eLearningindustry.com
Η CCS έχει γραφεία στην Αθήνα, το Abu Dhabi, το Δουβλίνο, και σύντομα στο San Jose των ΗΠΑ.
Μάθετε περισσότερα στο ccseducation.com
Keywords
Τυχαία Θέματα