Η Cisco παρουσιάζει νέες επιχειρηματικές λύσεις συνεργασίας

12:33 24/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Στην ετήσια διάσκεψή της για τις λύσεις συνεργασίας, η Cisco ανακοίνωσε την επόμενη φάση του οράματός της για τις λύσεις συνεργασίας, η οποία εστιάζει στην παροχή καινοτομιών που ευθυγραμμίζονται με το νέο τρόπο εργασίας και επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται εξυπνότερα και πιο αποδοτικά, από όπου και αν βρίσκονται.

Η Cisco σχεδίασε τις νέες λύσεις με στόχο να καταστεί ευκολότερο στους χρήστες η άμεση σύνδεση, επικοινωνία και συνεργασία, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν
άμεσα και να λαμβάνουν αποφάσεις πιο γρήγορα. Προσαρμοσμένες στο σύγχρονο εργατικό δυναμικό, οι καινοτομίες αυτές είναι απλές στη χρήση και επεκτάσιμες για κάθε μέγεθος οργανισμού.

Το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας θα ενσωματώσει πολλές από τις προσωπικές μας συσκευές (smartphones, tablets κλπ) και οι καινοτομίες της Cisco υποστηρίζουν την τάση αυτή, που επιτρέπει την πρόσβαση στην πληροφορία, την επικοινωνία από την προσωπική μας συσκευή με τρόπους που δεν ήταν εφικτοί μόλις πριν λίγο καιρό και απλοποιεί τις διαδικασίες για τους εργαζομένους και τα τμήματα IT, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια.

Πιο αποδοτική εργασία για τις ομάδες και τους εργαζόμενους εκτός γραφείου
Οι οργανισμοί του σήμερα, θέλουν να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται συχνά εκτός γραφείου, με τεχνολογίες συνεργασίας σχετικές με την κινητικότητα. Η Cisco είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των τεχνολογιών που επιτρέπουν την άμεση συνεργασία και κάνουν ευχάριστη τη χρήση της τεχνολογίας. Ανακοίνωσε λοιπόν σήμερα το Cisco Expressway®, μια προηγμένη πύλη που διατηρεί την ασφάλεια χωρίς την ανάγκη για καταχώρηση των συσκευών, προσωπικούς λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται, αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία συνεργασίας, κάνοντας την επικοινωνία πιο άμεση και αποτελεσματική.

Απλουστευμένες δυνατότητες συνεργασίας B2B και B2C
Επιπλέον, η Cisco ανακοίνωσε σήμερα το Jabber Guest®, μια λύση που αξιοποιεί τη λειτουργικότητα ασφάλειας του Expressway για να προσφέρει «πρόσβαση επισκέπτη» σε οποιονδήποτε βρίσκεται εκτός του δικτύου, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους εργαζόμενους μέσα στην επιχείρηση με τη χρήση δυνατοτήτων φωνής και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Με τη λύση αυτή, οι επισκέπτες απλά κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο που παρέχεται μέσω IM ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας και μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να συμμετέχουν σε μια αμφίδρομη συνομιλία βίντεο. Για να δείτε σε λειτουργία τη λύση κάντε κλικ εδώ.

Endpoints που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απλότητα και επεκτασιμότητα
Με στόχο να φέρει την κομψότητα και την απλότητα στα τεχνολογικά προϊόντα στο χώρο εργασίας, η Cisco σχεδίασε εκ νέου τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και την αισθητική των προϊόντων συνεργασίας. Η δεύτερη γενιά του Cisco TelePresence MX300 προσφέρει ένα πιο μοντέρνο, κομψό και προσιτό σχεδιασμό που συνδυάζει λειτουργικότητα και καθαρές γραμμές για να μεγιστοποιήσει την αισθητική και την ευχρηστία.

Η Cisco παρουσίασε επίσης το Cisco IP Phone 7800 Series. Ιδανική τηλεφωνική συσκευή για μεσαίες επιχειρήσεις, διαθέτει νέο εργονομικό σχεδιασμό, εύκολη πλοήγηση και εξελιγμένες δυνατότητες ήχου. Προσφέρει επίσης μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αφού απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος κατά τουλάχιστον 60%.

Συνδυασμός τεχνολογιών
Η Cisco ανακοίνωσε επίσης την καινοτομία Intelligent Proximity, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τις προσωπικές κινητές συσκευές τους με τα προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στο γραφείο ώστε να απολαμβάνουν βελτιωμένη εμπειρία εργασίας.

Καινοτομίες υποδομών που απλοποιούν τη διαχείριση των εργαλείων συνεργασίας
Καθώς το footprint της τεχνολογίας συνεργασίας μιας εταιρείας αυξάνεται τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς τη σπουδαιότητά του για την εταιρεία, το τμήμα ΙΤ χρειάζεται μια βελτιωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη διαχείριση αυτού του συνεχώς επεκτεινόμενου περιβάλλοντος. Το Cisco Prime Collaboration προσφέρει στα τμήματα IT μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης από την οποία το τμήμα μπορεί πολύ γρήγορα να προσθέτει χρήστες, να παρέχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται όλα τα προϊόντα συνεργασίας της Cisco που διαθέτει μια επιχείρηση, από τα τηλέφωνα στα γραφεία των εργαζομένων έως τα Jabber client που διαθέτουν στα laptop τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα