Η Cytech Ε.Π.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ΒΕΝΕΤΗ Food Hall

23:08 2/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Το ΒΕΝΕΤΗ Food Hall επέλεξε το Bluevibe, την Bluetooth Advertising λύση της Cytech Ε.Π.Ε., προκειμένου να στείλει πολυμεσικά διαφημιστικά μηνύματα απευθείας στα κινητά τηλέφωνα των πελατών του.

Το ΒΕΝΕΤΗ Food Hall στους Αμπελόκηπους έγινε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που χρησιμοποίησε το mobile marketing προκειμένου να ενισχύσει την προσοχή των πελατών του. Η mobile
καμπάνια άρχισε κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth προσφορές αποστέλλονται στα κινητά τηλέφωνα των πελατών και παρείχαν πληροφορίες για όλα τα πασχαλινά προϊόντα και τις προσφορές του καταστήματος. Επιπρόσθετα, οι χρήστες smartphones είχαν τη δυνατότητα να συνδεθούν στη WIFi ζώνη του καταστήματος και να λάβουν τις προσφορές στον browser του κινητού τους.

Η mobile καμπάνια συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και μετά το πέρας της Πασχαλινής περιόδου, ενημερώνοντας τους πελάτες για τις καθημερινές προσφορές του καταστήματος. Μέχρι σήμερα πάνω από 500 επισκέπτες έχουν συνδεθεί μέσω Bluetooth και πάνω από 1.000 έχουν χρησιμοποιήσει το WiFi ώστε να ενημερωθούν για τις προσφορές. Τα τελικά αποτελέσματα της mobile καμπάνιας θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της προωθητικής περιόδου.

Η χρήση μια αφίσας προτρέπει τους πελάτες να ενεργοποιήσουν το Bluetooth στο κινητό τους ή να συνδεθούν μεσω WiFi όταν πλησιάζουν κοντά στο κατάστημα. Η αφίσα τους πληροφορεί για τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις τρέχουσες προσφορές στη συσκευή του τηλεφώνου τους. Επιπλέον, άλλα διαφημιστικά μέσα, όπως αυτοκόλλητα πατώματος και stands, έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε οι πελάτες να παρακινηθούν να ενεργοποιήσουν το Bluetooth τους.

Ο κ. Αντωνιάδης, συν-ιδρυτής της Cytech Ε.Π.Ε. σχολίασε σχετικά με αυτή τη νέα δραστηριότητα: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι νέα εργαλεία marketing όπως η Bluevibe λύση της Cytech χρησιμοποιούνται πλέον και στην ελληνική αγορά, ειδικότερα στις μέρες μας που τα παραδοσιακά προωθητικά μέσα, όπως τα φυλλάδια, έχουν δώσει τη σκυτάλη στα mobile. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια τόσο οικονομικά αποδοτική λύση, συμβάλλοντας στην ομαλή αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με μέσα που είναι πιο ελκυστικά για τον σύγχρονο καταναλωτή. Ανυπομονούμε για περισσότερες συνεργασίες στο εγγύς μέλλον."

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα