Η HP παρουσίασε τα νέα business notebooks της

06:40 28/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η HP παρουσίασε τις ανανεωμένες, με πρωτοποριακές τεχνολογίες, σειρές των corporate, enterprise (C&E) καθώς και των μικρών και μεσαίων business (SMB) notebooks της. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την ασφάλεια, την απόδοση και την παραγωγικότητά τους, καθώς και να προσδώσει στους χρήστες μια πιο σοφιστικέ διάθεση μέσα από τη βελτιωμένη βιομηχανική σχεδίαση.

Τα HP ProtectTools είναι ενσωματωμένα σε όλα τα νέα notebooks,
βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα δεδομένα τους, να αναπτύσσουν δικλείδες ασφαλείας και να αντιμετωπίζουν νομικά ζητήματα. Επιπλέον, τα HP ProtectTools βοηθούν τις εταιρείες όλων των μεγεθών να διαχειρίζονται κεντρικά τα θέματα ασφαλείας σε HP client PCs ή και client PCs τρίτων κατασκευαστών.

Με νέα βιομηχανική σχεδίαση, τα business notebooks της HP αντέχουν στο χρόνο, είναι ανθεκτικά και συνεπώς και αξιόπιστα, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Συμπληρωματικά με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης και ασφάλειας, τα νέα αυτά notebooks διαθέτουν τα ακόλουθα:

Τα EliteBook 8460p και 8560p Notebooks PCs της HP διαθέτουν την HP DuraCase, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αεροδιαστημική ενώ έχει περάσει το δοκιμαστικό τεστ Mil Spec 8710G για αντοχή στη φθορά, διατηρώντας ταυτόχρονα το ελκυστικό, επαγγελματικό και πλατινένιο φινίρισμά της. Το EliteBook 8460p διατίθεται επίσης με την κορυφαία μπαταρία του κλάδου, η οποία έχει διάρκεια ζωής έως και 32 ώρες.

Τα ProBook 6360b, 6460b και 6560b της HP προσφέρουν ευέλικτες ρυθμίσεις ως προς τους επεξεργαστές, τα γραφικά και την τεχνολογία μπαταρίας. Η σειρά ProBook b-series διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σχήμα διαμέτρου 33,8εκ και μια νέα, ανθεκτική, ματ μεταλλικού χρώματος σχεδίαση.

Η σειρά ProBook s-series της HP (4330s, 4530s and 4730s) είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία μεγεθών – από πολύ λεπτά έως επιτραπέζιων διαστάσεων – καθιστώντας τα μια εξαιρετική, οικονομική επιλογή για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

«Η HP είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής business notebooks και με την πλήρως ανανεωμένη σειρά των business notebooks η οποία ενσωματώνει ενισχυμένα εργαλεία ασφαλείας ανέβασε και άλλο τον πήχη» αναφέρει ο Charl Snyman, Vice President και General Manager του HP Personal Systems Group, για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). «Όλα τα μεταλλικά EliteBooks πληρούν στρατιωτικά πρότυπα και θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πελατών ως προς την ανθεκτικότητά τους».

Ανθεκτική, άριστη σχεδίαση για μέγιστη επαγγελματική απόδοση
Δυνατά, σίγουρα και μοντέρνα, τα EliteBook 8460p και EliteBook 8560p της HP αποτελούν κορυφαία ένδειξη δημιουργικής σχεδίασης και τεχνολογίας ακριβείας, με ενισχυμένη υποδομή ασφαλείας χάρη στα Protect Tools της HP. Με αρχικό βάρος μόλις 2,1 και 2,8 κιλά αντιστοίχως, τα EliteBook 8460p και 8560p της HP διαθέτουν οθόνες diagonal HD LED-backlit 14 και 15,5 ιντσών,(2) προσφέροντας απίστευτη απόδοση εικόνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
HP,