Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Pro:Centric Smart Hotel TV LP860H

07:12 11/7/2013 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LP860H Pro:Centric Smart Hotel TV, σχεδιασμένη ειδικά για την αγορά των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων που ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και τα premium χαρακτηριστικά της.
Η νέα
σειρά της LG συνδυάζει την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου μια αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής.

Η καινούρια σειρά LP860H Pro:Centric Smart Hotel TV της LG διαθέτει premium χαρακτηριστικά, όπως Full HD ανάλυση (1080p) ενώ προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI), ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Επίσης, η σειρά Pro:Centric Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, τεχνολογίας LED, περιλαμβάνει μοντέλα 42, 47 και 55 ιντσών, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στο Internet, καθώς και τεχνολογία Wi-Di για ασύρματη προβολή του περιεχομένου από smartphones και laptops. Η LP860H ακολουθεί τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Cinema Screen, είναι ιδιαίτερα λεπτή και το πλαίσιο δεν ξεπερνά τα 4 χιλιοστά.

Έξυπνη παραμετροποίηση του User Interface
Οι τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της LG προσφέρουν πολλά ευέλικτα εργαλεία. Συγκεκριμένα, με την παραμετροποίηση σε HTML5, Java και Flash, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το Περιβάλλον Χρήστη (UI) και να δημιουργήσουν προσωποποιημένες έξυπνες εφαρμογές (applications), ώστε να προωθήσουν σωστά τις παροχές τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, μέσω των προεγκατεστημένων εφαρμογών, οι επισκέπτες θα μπορούν με τις νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG να περιηγηθούν στις αγαπημένες τους εφαρμογές, όπως το Facebook, το Twitter και το Youtube, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την προβολή του ιστορικού τους και των προσωπικών τους δεδομένων, χάρη στη λειτουργία History AutoDelete.

Απεριόριστες επιλογές συνδεσιμότητας
Οι έξυπνες λειτουργίες που εμπεριέχονται στις νέες τηλεοράσεις της LG, όπως οι Miracast, Wi-Di και SmartShare, επιτρέπουν στους καλεσμένους να δουν και να παίξουν με το περιεχόμενο από τις ψηφιακές τους συσκευές στις Pro:Centric Smart Hotel TV.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο internet μέσω του καινοτόμου και εύχρηστου Magic Remote Control της LG, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια universal λύση για την πρόσβαση και τον έλεγχο μιας σειράς συσκευών. Μέσω του wheel επιλογών και των λειτουργιών στόχευσης (point) και κίνησης (gesture) οι θεατές μπορούν να ελέγχουν εύκολα και γρήγορα όλες τις συσκευές τους, από τη Smart TV μέχρι τα ηχητικά συστήματα και το Blu-ray player.

Εξοικονόμηση κόστους
Οι λειτουργίες της νέας σειράς LP860H της LG προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης. Συγκεκριμένα, η λειτουργία IP-over-coax εξασφαλίζει δικτύωση της τηλεόρασης χωρίς το πρόσθετο κόστος για την εγκατάσταση υποδομής Ethernet, ενώ το ενσωματωμένο set-top box προσφέρει εξοικονόμηση δαπάνης για την προμήθεια και τη συντήρηση εξωτερικών player.

Καινοτόμες λύσεις για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Η LG έχει εδραιωθεί εδώ και καιρό ως ηγέτης στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και συνδεσιμότητας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες, ενώ η μεγάλη ποικιλία των Hotel TV της LG με εξελιγμένες τεχνολογίες και υψηλή εξοικονόμηση κόστους είναι ιδανική για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα