Η NEC συμμετέχει στο συνέδριο InfoCom World 2011

02:15 26/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Giuseppe TricaricoH ΝΕC επιβεβαίωσε την συνεχιζόμενη, πολυετή παρουσία της στην επιχειρηματική ζωή της χώρας, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στο 13ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World, με τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011.
Ο κύριος Giuseppe
Tricarico, Branch Manager, της ΝΕC ItalyGreek Branch δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους της NEC, θα θέλαμε να δηλώσουμε τη στήριξή μας σε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες που, τώρα περισσότερο από ποτέ, δείχνουν την αποφασιστικότητα του επιχειρηματικού κόσμου να βρει τις διεξόδους από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Είμαστε πεπεισμένοι πως με σκληρή δουλειά και το πνεύμα συνεργασίας που καλλιεργείται μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών θα βρίσκεται εδώ να βοηθήσει στο χτίσιμο της επόμενης μέρας μετά την κρίση».

Aναφερόμενος στο όραμα και τις δραστηριότητες της NEC τα επόμενα χρόνια ο Giuseppe Tricarico τόνισε ότι η NEC οραματίζεται μια ανοικτή κοινωνία της πληροφορίας, φιλική προς τον άνθρωπο όπου το ICT θα είναι εύχρηστο, διαθέσιμο στους ανθρώπους που το χρειάζονται και θα τους βοηθά να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύει και η δημιουργία μίας, ενιαίας NEC.

«Φιλοδοξούμε σ’ αυτή την κοινωνία να ηγηθούμε και όχι να ακολουθήσουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε το προσεχές διάστημα νέα προϊόντα στους τομείς των smartphones και tablets καθώς και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες lithium-ion ενώ παράλληλα επενδύουμε στην ανάπτυξη δοκιμαστικών προγραμμάτων smartgrids».

Ο κύριος Γιώργος Τσιουράκης, Country Manager, NEC Unified Solutions Greece, δήλωσε: «Στην Ελλάδα η NEC εκπροσωπείται από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ παράλληλα το τμήμα του Unified Solutions για μεγάλες επιχειρήσεις έχει παρουσία με όλες τις υπάρχουσες ΙΤ πλατφόρμες και λύσεις, όπως iS3000, SV8X00 και SMB, στους κλάδους της υγείας, της εκπαίδευσης, της δημόσιας διοίκησης, της βιομηχανίας κτλ και πελάτες όπως η ΔΕΗ, το πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και 38 από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας».
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα