Η Nec λανσάρει έξυπνο σύστημα επικοινωνίας για μικρές επιχειρήσεις

11:05 20/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η NEC Unified Solutions η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών ΙΤ και επικοινωνίας, λανσάρει τη νέα σειρά SL έξυπνων συστημάτων επικοινωνίας στις χώρες ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ειδικά σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις.
Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομική λύση επικοινωνίας, η οποία συνδυάζει το χαμηλό κόστος, την αποτελεσματικότητα, την ΙΡ τηλεφωνία, έχει την δυνατότητα
να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιασδήποτε μικρής επιχείρησης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

«Μετά την επέκταση της εταιρείας μας και την αύξηση του μεριδίου μας στην αγορά σε όλες τις χώρες της ΕΜΕΑ τα τελευταία χρόνια, τόσο εμείς όσο και η συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα των συνεργατών μας, θεωρούμε πως υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη στον χώρο των μικρών εταιρειών. Η σειρά SL, με τις εκ κατασκευής, δυνατότητες προσαρμογής της, την κορυφαία λειτουργικότητά της και την εξαιρετική τιμή της, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την ανάπτυξη αυτή πραγματικότητα.» δήλωσε ο Lex de Gier, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων και Marketing της NEC Unified Solutions

Μία εξαιρετικά συμφέρουσα λύση
Με την πολύ καλή τιμή του, το σύστημα αυτό είναι εξαιρετικά συμφέρον οικονομικά. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν τηλεφωνητής όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας του, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των όλο και πιο κινητικών εργαζομένων. Έχοντας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλήσης, η εκτροπή κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι σαν να είναι κανείς στο γραφείο, είτε ταξιδεύει, είτε έχει κολλήσει στην κυκλοφορία.

Η σειρά SL «όλα-σε-ενα» έχει κατασκευαστικά τέτοιες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε μία εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει από έναν ελάχιστο αριθμό τεσσάρων τηλεφωνικών γραμμών και οκτώ τηλεφωνικών επεκτάσεων και να αναπτυχθεί έως και πάνω από εκατό γραμμές. Το σύστημα αυτό καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει την επιλογή του αυτόματου standby όταν το γραφείο είναι κλειστό, ελαχιστοποιώντας έτσι τις δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.

Με την ηγετική θέση μας παγκοσμίως και την μεγάλη πείρα μας σε επαγγελματικά συστήματα επικοινωνίας και εφαρμογές τηλεφωνίας γραφείου, έχουμε πολύ ξεκάθαρη άποψη για το πώς καλύπτονται οι ανάγκες τόσο μικρών, όσο και μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων. Οι λύσεις και τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές ποιότητας και είναι γνωστά για την μεγάλη αξιοπιστία, αντοχή και τεχνική υπεροχή τους.

Η σειρά SL αποτελεί κεντρικό πυλώνα του στρατηγικού στόχου μας να επεκτείνουμε τα κανάλια διανομής μας στην αγορά και να αυξήσουμε το μερίδιό μας σε αυτήν και θα ενισχύσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας και αυτό των συνεργατών μας» πρόσθεσε ο κ. Lex de Gier.

Εύκολη εκπαίδευση, εύκολη εγκατάσταση και εύκολες πωλήσεις
«Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί μία πολύ ανταγωνιστική λύση για μικρές επιχειρήσεις, η σειρά SL είναι η πιο φιλική
Keywords
Τυχαία Θέματα