Η SAP Hellas ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την SiΕΒΕΝ

14:22 21/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η SAP Hellas ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας SiEBEN στην περιοχή του enterprise mobility. Η SiEBEN πλέον ανήκει στο οικοσύστημα των συνεργατών της SAP Hellas και στο παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργασίας PartnerEdge.

Η περιοχή του enterprise mobility
αποτελεί έναν από τους πέντε βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της SAP για τα επόμενα χρόνια. Η πολυετής εμπειρία της SiΕΒΕΝ στο χώρο και η εξειδίκευση των στελεχών της θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την υλοποίηση mobile λύσεων, που επεκτείνουν λειτουργικότητες SAP συστημάτων σε κινητές συσκευές.

«Η SAP έχει προχωρήσει σε τολμηρές κινήσεις στο χώρο του mobile», δήλωσε η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO, SAP Hellas & Cyprus.

«Η SAP Mobile Platform παρέχει απαράμιλλο βάθος και εύρος στους πελάτες που επιθυμούν να υλοποιήσουν οποιουδήποτε είδους φορητή λύση, είτε ως επιχείρηση ή/και ως καταναλωτής. Πιστεύουμε ότι η ηγετική μας θέση στον κλάδο επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο ότι η πλατφόρμα και η συνολική στρατηγική μας παρέχουν ευκολία στο χρήστη και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη.
Η τεχνογνωσία και η ανάπτυξη της SiEBEN στον τομέα του mobility υπήρξε καταλύτης στην έναρξη της συνεργασίας μας.Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης σε εταιρικά συστήματα και εφαρμογές, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης τους πελάτη και σαφώς την δυνατότητα για πληροφόρηση και λήψη αποφάσεων οπουδήποτε»

Το Οικοσύστημα των Συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Hellas. Με σκοπό τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεων της, η SAP Hellas δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η SAP Hellas αξιοποιεί το παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργασίας PartnerEdge, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η στενή συνεργασία σε θέματα όπως η τεχνική υποστήριξη, η μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας, αλλά και η υποστήριξη των πελατών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβραβεύει το βαθμό της ανταγωνιστικότητας των συνεργατών της SAP Hellas, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και εμπορικές συνέργιες που συμβάλλουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη και των δυο πλευρών.

© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα