Η SAS χορηγός του 3ου Risk Management & Compliance Forum

08:45 6/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η SAS Ελλάδος συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο "3ο Risk Management & Compliance Forum". Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ.


Εκπρόσωποι
τραπεζών, ασφαλιστικών εταιριών, κανονιστικών αρχών, θεσμικών εταίρων, συμβουλευτικών εταιριών και προμηθευτών πληροφορικής τεχνολογίας θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν την παρούσα κατάσταση, τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και το ρόλο της διαχείρισης κινδύνων και της κανονιστικής συμμόρφωσης, όχι μόνο στον ελληνικό αλλά και στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ειδικότερα η εκδήλωση εστιάζεται στις ακόλουθες περιοχές:

- Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου

- Διαχείριση Λειτουργικού Κινδύνου

- Solvency II

- Βασιλεία ΙΙΙ (Liquidity Risk & Capital)

- Κανονιστική Συμμόρφωση

Η SAS Ελλάδος, που διαθέτει κορυφαίες λύσεις λογισμικού επιχειρηματικών analytics, καθώς και υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στον τομέα διαχείρισης κινδύνων αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η SAS συμμετέχει ως χορηγός στο 3ο Risk Management & Compliance Forum παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να υπερπηδήσουν μια σειρά εμποδίων και προκλήσεων, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες τις οποίες επιφέρει η υλοποίηση της κοινοτικής οδηγίας Solvency ΙΙ, μέσω της ομιλίας του Γιάννη Μάλλιου, Risk Domain Expert, SAS Greece, με θέμα: “Solvency II: Υλοποίηση και πολυπλοκότητα. Εμπόδια και Ευκαιρίες”.

Η ομιλία εντάσσεται στην δεύτερη ενότητα του συνεδρίου “Solvency II” (11:50 – 12:50).

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα