Η Syscom ServiceOne Specialist της HP

06:17 1/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Syscom AE επεκτείνει την συνεργασία της με την Hewlett-Packard Hellas στον τομέα των υπηρεσιών. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει ως εξουσιοδοτημένος ServiceONE Specialist Partner, να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε κεντρικά συστήματα Servers και Storage της Hewlett-Packard.
Οι υπηρεσίες αφορούν στην επισκευή συστημάτων που καλύπτονται από την βασική είτε την εκτεταμένη (Carepack) υπηρεσία εγγύησης της HP. Περιλαμβάνουν υπηρεσία Help Desk, On site επίσκεψη πιστοποιημένου μηχανικού
στο χώρο του πελάτη, παραγγελιοληψία, καθώς και υπηρεσία εγκατάστασης ανταλλακτικών.

H νέα πιστοποίηση της Syscom Α.Ε. έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς με την ιδιότητά της ήδη ως HP Gold Preferred Partner - Computing Systems Specialist αναγνωρίζεται από την Hewlett Packard, ως Value Added Reseller, διαθέτοντας ισχυρή τεχνογνωσία και ικανότητες να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε επιχειρησιακές λύσεις της HP, που απευθύνονται στην αγορά των μικρομεσαίων αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Στις λύσεις αυτές περιλαμβάνονται οι HP ProLiant, HP Blade Servers καθώς και τα HP Storage Systems.

H Syscom A.E. εξειδικεύεται στον χώρο των IT infrastructure services, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν ανάγκες για Data Center Consolidation & Virtualization, Server & Desktop Virtualization, Disaster Recovery, Data Protection, Backup Recovery & Archiving και έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία, πολύ σημαντικά και πολύπλοκα έργα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα