Η Ελευθερία Καπατσώρη Ιnside Sales Manager στην AlfaVAD

01:37 12/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Η AlfaVAD A.E., νέα εταιρεία διανομής προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο χώρο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, ανακοίνωσε την ανάληψη της θέσης Inside Sales Manager από την Ελευθερία Καπατσώρη.
Στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων της, η κ. Καπατσώρη θα έχει την ευθύνη για την καθοδήγηση και οργάνωση του inside sales department , καθώς και τη συνολική διαχείριση , οργάνωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος ,
σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης της AlfaVad.

Η Ε.Καπατσώρη έχει πολυετή επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας επί 12 συναπτά έτη. Από τον Ιανουάριο του 2005 έως σήμερα κατείχε τη θέση της Insides Sales Supervisor στην ITWAY Hellas, όπου η συμβολή της στην ανάπτυξη της εταιρείας ως διανομέα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Ο τομέας ευθύνης της αφορούσε τη διαχείριση του τμήματος πωλήσεων καθώς και την συνολική επικοινωνία με το κανάλι των μεταπωλητών.

Από το 2000 έως το 2005 διετέλεσε Junior Product Manager στην Interaxon Α.Ε., μέχρι της εξαγοράς της από τον ιταλικό όμιλο ITWAY Group.

Η Ε.Καπατσώρη έχει άριστη γνώση σε θέματα που αφορούν channel communication, sales, operations και team management.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα