Η hellas online συνεχίζει στην επόμενη μέρα

16:11 24/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της hellas online που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσιάστηκαν τα επιτεύγματα της εταιρείας την περασμένη χρονιά, καθώς και οι στόχοι του 2014.

Αναφερόμενος στη στρατηγική της εταιρείας για το 2014 ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης υπογράμμισε την υγιή ανάπτυξη που παρουσιάζει η hellas online,
παρά το δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον της χώρας μας και τον αμείωτο ανταγωνισμό στην ευρυζωνική αγορά.

«Η στρατηγική κατεύθυνση που ακολουθούμε συμβαδίζει με τις σύγχρονες επιταγές στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Η hellas online, με επίκεντρο τον πελάτη, επενδύει με συνέπεια και στοχευμένα σε υποδομές νέας γενιάς, ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας που προσφέρουν αξία, καθώς και σε υπηρεσίες που μας διαφοροποιούν. Η εταιρεία, έχοντας την καινοτομία στο DNA της, προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινότητα των πελατών της.

Τα αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής καθιστά την hellas online ως πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην επόμενη μέρα της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών.»
Keywords
Τυχαία Θέματα