Η ιστορια του LEAGUE OF LEGENDS στα Ελληνικα

14:17 29/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Tο αγαπημένο παιχνίδι σε πολλούς league of legends μας έδειξε ενδιαφέρον φτιαχνοντας το στην ελληνικη γλωσσαμαμα RIOT μας προετοιμαζει για τρελα πραγματα ας μάθουμε και εμεις καποια σιγα σιγα....
League of LegendsΠριν από
είκοσι χρόνια, η Γη των Ρούνων όδευε για την καταστροφή. Παρά το ότι οι κάτοικοι της Γης των Ρούνων δημιουργούσαν γρήγορα φυλές κατά την αρχαιότητα, οι εχθρικές φυλές κατέληγαν πάντα στον πόλεμο για την επίλυση των διαφορών τους. Όποια και αν ήταν η εποχή, η μαγεία έπαιζε κυρίαρχο ρόλο στις πολεμικές αναμετρήσεις. Οι στρατοί ενισχύονταν ή αποδεκατίζονταν από ένα ξόρκι ή ένα ρούνο. Οι ήρωες χρησιμοποιούσαν τα περισσότερα αντικείμενα μαγείας είτε ηγούνταν είτε υποστήριζαν στρατούς. Οι επικαλεστές – που ήταν συνήθως οι ηγέτες των πολιτικών δυνάμεων του Βάλοραν – εξαπέλυαν πανίσχυρες μαγικές δυνάμεις ενάντια στους εχθρούς και τη γύρω γη, αδιαφορώντας για τις συνέπειές τους. Έχοντας στη διάθεσή τους άφθονη μαγική δύναμη, οι επικαλεστές δεν ενδιαφέρονταν να ανακαλύψουν μορφές πολέμου φιλικότερες προς το περιβάλλον.
Ωστόσο, τα τελευταία διακόσια χρόνια, οι επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης χρήσης της μαγείας στις πολεμικές αναμετρήσεις άρχισαν να διαφαίνονται στη Γη των Ρούνων και σε όσους κατοικούσαν στο Βάλοραν. Οι δύο τελευταίοι Πόλεμοι των Ρούνων άλλαξαν ριζικά το γεωφυσικό τοπίο του Βάλοραν, ακόμα και όταν η μαγική ενέργεια χρησιμοποιήθηκε για την αποκατάστασή του. Ισχυροί σεισμοί και τρομερές μαγικές καταιγίδες δυσκόλεψαν τη ζωή στο Βάλοραν και σε αυτό δεν υπολογίζονταν οι συνέπειες του πολέμου στον πληθυσμό. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ένας ακόμα ανεξέλεγκτος Πόλεμος των Ρούνων θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά τον κόσμο.
Σε μια προσπάθεια άμεσης αντίδρασης ενάντια στη φυσική και πολιτική αστάθεια που κυριαρχούσε στον κόσμο, οι μεγαλύτεροι μάγοι του Βάλοραν – καθώς και πολλοί ισχυροί επικαλεστές – κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι διενέξεις θα πρέπει να επιλύονται με έναν πιο ελεγχόμενο και οργανωμένο τρόπο. Δημιούργησαν τον οργανισμό Πρωτάθλημα των Θρύλων, στόχος του οποίου ήταν η επίβλεψη της οργανωμένης επίλυσης των πολιτικών διαφορών στο Βάλοραν. Με έδρα του το Ινστιτούτο Πολέμου, το Πρωτάθλημα εξουσιοδοτήθηκε από τις πολιτικές οντότητες του Βάλοραν να ελέγχει τα αποτελέσματα των οργανωμένων διενέξεων που διαχειρίζονταν.
Το Ινστιτούτο Πολέμου

Το Πρωτάθλημα αποφάσισε ότι όλες οι σημαντικές πολιτικές διενέξεις θα επιλύονταν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες, οι οποίες βρίσκονταν σε στρατηγικά σημεία σε όλο το Βάλοραν. Οι επικαλεστές μιας συγκεκριμένης πολιτικής συμμαχίας θα καλούσαν έναν ήρωα. Οι ήρωες, θα είχαν υπό τις διαταγές τους υπηρέτες, τους οποίους δημιουργούσαν αρχάριοι επικαλεστές σε έναν πυρήνα. Μέσα στην αρένα, οι ήρωες θα μάχονταν για να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους. Η πιο συνηθισμένη συνθήκη νίκης σε μια αρένα μάχης ήταν η καταστροφή του αντίπαλου πυρήνα. Αυτές οι αρένες αναφέρονται συνολικά ως οι Αρένες της Δικαιοσύνης.
Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες πολιτικές διενέξεις επιλύονταν μέσω του
Keywords
Αναζητήσεις
ιστοριες του lol, ??? ?? ???? ?? ???
Τυχαία Θέματα