Μεγάλα εγκαίνια σε τρία ανακαινισμένα καταστήματα Media Markt

06:05 23/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt, σταθερά πρωτοπόρος στις υπηρεσίες της προς τον πελάτη και δρώντας πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού, προχώρησε σε ανακαίνιση τριών καταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής.

Οι αλλαγές αφορούσαν στην αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων και κυρίως των τμημάτων με δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας.

Τα
καταστήματα αυτά, προκειμένου να «εγκαινιάσουν» και να γιορτάσουν τους ανανεωμένους τους χώρους, υποδέχονται από τις 17 Μαρτίου με μεγάλες προσφορές και εξαιρετικές προτάσεις αγοράς το καταναλωτικό κοινό. Επισημαίνεται ότι οι προσφορές αυτές ισχύουν έως και τις 24 Μαρτίου.

Με σταθερή δέσμευση τη διάθεση της πληρέστερης και πιο ολοκληρωμένης ποικιλίας προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και τη διαρκή ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Media Markt ανακαίνισε τα καταστήματά της στις περιοχές Αμαρουσίου, Περιστερίου και Αγ. Ι. Ρέντη. Οι μοντέρνας αισθητικής άνετοι χώροι των καταστημάτων, σημείο υπεροχής της αλυσίδας, ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς των τηλεοράσεων, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των κινητών τηλεφώνων και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένες ιδιαίτερα δημοφιλείς κατηγορίες τεχνολογικών προϊόντων έχουν ακόμα περισσότερο εμπλουτιστεί, όσον αφορά στους διαθέσιμους κωδικούς. Ο επισκέπτης θα βρει πλέον τη σταθερά διευρυμένη γκάμα προϊόντων, ακόμα πιο αναβαθμισμένη, ενώ θα απολαύσει ακόμα περισσότερο την αναζήτηση και τη δοκιμή των προϊόντων, μέσα στους ανακαινισμένους και ακόμα πιο λειτουργικούς νέους χώρους που τα φιλοξενούν.

Θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της ανάπτυξής της τη βέλτιστη εμπειρία του καταναλωτή, η Media Markt αναπτύσσει τα καταστήματα της βάσει αυστηρών προδιαγραφών, διαθέτοντας εκτενείς εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα ευκρινή ανά κατηγορία έκθεση προϊόντων. Παράλληλα, η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθιστούν τα καταστήματα της Media Markt ιδανικό προορισμό για αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα