Νέα Toshiba Encore 2 Write tablets

21:08 7/1/2015 - Πηγή: PC Nea
Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει δύο νέα tablets με Windows 8.1 Update with Bing – το 25.65 cm (10.1”) Encore 2 Write
WT10PE-A, και το 20.32 cm (8”) Encore 2 Write WT8PE-B. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν TruPen για να έχουν οι χρήστες ακρίβεια και έλεγχο στην εργασία τους – ενώ κρατούν σημειώσεις σε meetings ή διαλέξεις, σχεδιάζουν, διαμορφώνουν φωτογραφίες και γενικότερα όταν χρειάζεται να κάνουν χειρόγραφη εργασία.
Τα Encore 2 Write tablets είναι ιδανικές συσκευές για ταξίδια, προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις Intel® Atom™ για να αξιοποιούν οι χρήστες με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα τους.
Οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν ένα χρόνο συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal που επιτρέπει συγχρονισμό OneNote σε cloud μεταξύ συσκευών, προσφέροντας ενισχυσμένη συνδεσιμότητα για μια ζωή εν κινήσει.

Στο απέριττο και ελαφρύ 25.65 cm (10.1”) Encore 2 Write, η μεγαλύτερη οθόνη είναι φωτεινή, καθαρή και με βάθος για να βλέπετε media – ενώ είναι τέλεια για χρήση TruPen για να γράφετε, σχεδιάζετε, προσθέτετε λεπτομέρειες σε εικόνες ή εισάγετε δεδομένα με ακρίβεια. Για εκείνους που χρειάζονται περισσότερη φορητότητα, υπάρχει το κομψό 20.32 cm (8”) Encore 2 Write, που έχει τελειοποιηθεί για χρήση με το ένα χέρι σε portrait mode, συνεπώς αντικαθιστά ένα notebook όταν κρατάτε σημειώσεις ή γράφετε λίστες για εργασία και μελέτη.

Ενισχυμένη ακρίβεια
Το Encore 2 Write είναι σχεδιασμένο για την καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία χειρόγραφου χάρις τη συνεργασία μεταξύ Toshiba και Wacom. Το TruPen της Wacom feel IT technologies (feelTM), προσφέρει άνετη εμπειρία γραφής με υψηλή ακρίβεια και επίπεδα τριβής ανάλογα με αυτά της γραφής με στυλό σε χαρτί ανεξαρτήτως ταχύτητας.

Παράλληλα είναι εργονομικά σχεδιασμένο, για να είναι εύκολο να το κρατήσετε, ακόμη και για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους ενώ διαθέτει ευαισθησία στην πίεση, για να έχουν οι χρήστες τον πλήρη έλεγχο σε κάθε γραμμή που σχεδιάζουν ή ζωγραφίζουν. Ο κομψός σχεδιασμός της κάθε συσκευής συμπληρώνεται από μία ειδική εσοχή για να τοποθετείτε την πένα στο tablet, άρα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να καταγράφετε ιδέες ή λίστες με τα πράγματα που έχετε να κάνετε.

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή γραφής TruNote, με ενστικτώδη επιφάνεια χρήσης που συνεργάζεται με το Microsoft Office 365 Personal, επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενό τους. Με τη λειτουργία Quick Note, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να κρατάνε σημειώσεις ακόμη κι όταν δεν έχουν κάνει log in – και οι σημειώσεις να εμφανιστούν αργότερα μέσω TruNote. Η λειτουργία αναζήτησης σας επιτρέπει να βρείτε όλους τους χειρόγραφους χαρακτήρες στο TruNote, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε και αναζήτηση μέσω διαδικτύου, βασιζόμενοι σε χειρόγραφα κείμενα.
Οι χειρόγραφες σημειώσεις μπορούν να μετατραπούν άνετα σε Microsoft Office για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, για παράδειγμα σε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Outlook ή παρουσιάσεις σε PowerPoint.

Ακριβείς επιδόσεις
Τα Encore 2 Write tablets τροφοδοτούνται από επεξεργαστή Intel® AtomTM, για να δίνουν στους χρήστες τις επιδόσεις και την ταχύτητα που χρειάζονται για να απολαύσουν τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές, με εντυπωσιακά γραφικά και ταχύτητα έναρξης. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν 2 GB μνήμης για ενισχυμένο multi-tasking και άνετες επιδόσεις.
Με διάρκεια μπαταρίας μέχρι 8.5 ώρες , το Encore 2 Write αντέχει μία ολόκληρη μέρα εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση.

Ρεαλιστικές, ζωντανές εικόνες
Κάθε φορά που οι χρήστες εντοπίζουν μία ευκαιρία για φωτογράφιση, μπορούν να απαθανατίσουν τη δράση στην οπίσθια 8 MP κάμερα με σύστημα auto-focus.

Υπάρχει επίσης εμπρόσθια 1.2 MP κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο για βιντεοκλήσεις στο Skype. Μαζί με το TruCapture, η εμπρόσθια κάμερα μπορεί να απαθανατίσει whiteboards, έγγραφα ή προβολές για χρήση σε τάξεις, meetings και παρουσιάσεις ενώ η ευκρίνεια της πληροφορίας βελτιώνεται από το έξυπνο κόψιμο, τη διόρθωση των χρωμάτων και τον περιορισμό της αντανάκλασης.

Επιπλέον, τυπωμένες λέξεις σε εικόνες μέσω TruCapture μπορούν να αναζητηθούν και να μεταφερθούν εύκολα σε άλλες εφαρμογές, χάρις τη λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων, για να μη χρειαστεί να ξαναγράψουν οι χρήστες χειρόγραφες πληροφορίες.

Windows 8.1 with Bing
Το Encore 2 Write διαθέτει Windows 8.1 Update with Bing, που περιλαμβάνουν ορισμένα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας.

Αυτά τα tablets κυκλοφορούν επίσης με ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal, δίνοντας την ελευθερία να διορθώσετε, δημιουργήσετε και μοιραστείτε έγγραφα ή παρουσιάσεις εν κινήσει – με τη χρήση Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access και OneNote.
Έως 1 TB OneDrive αποθηκευτικού χώρου μαζί με Skype phone minutes επίσης περιλαμβάνονται στη συνδρομή, για να μπορούν οι χρήστες να αποθηκεύσουν-και να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω cloud-και να κρατάνε επαφή με συναδέλφους ή φίλους.

Η συνδρομή επιτρέπει επίσης την εγκατάσταση Microsoft Office 365 Personal σε ένα ακόμη PC για να ενισχύσει την παραγωγικότητα στις υπάρχουσες συσκευές και να προσφέρει μία πλήρη εμπειρία Windows μεταξύ συσκευών.

«Το νέο Encore 2 Write της Toshiba με τεχνολογία TruPen και Microsoft OneNote φέρνει στους χρήστες ένα νέο επίπεδο ψηφιακής παραγωγικότητας» δήλωσε ο κ. Peter Han, VP of Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. «Και με τη δυνατότητα να συγχρονίζουν δεδομένα OneNote στο cloud, ενισχύεται η εμπειρία σύνδεσης μεταξύ συσκευών».

Συνδεδεμένα και έτοιμα για όλα
Η γκάμα ευέλικτων συνδέσεων συνεπάγεται ότι οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν εύκολα βίντεο, παιχνίδια και μουσική ή να εμφανίζουν περιεχόμενο σε μεγαλύτερες οθόνες. Αμφότερα τα tablet διαθέτουν θύρα Micro-USB για να μοιράζεστε περιεχόμενο, και θύρα microSD που μπορεί να διευρύνει τη χωρητικότητα έως 128 GB αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και έγγραφα. Το Encore 2 Write WT10PE-A διαθέτει επίσης θύρα Micro-HDMI® για να εμφανίζετε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη ή χωρίς καλώδια μέσω υποστήριξης wireless display και στα δύο μοντέλα.

Περιλαμβάνονται επίσης διπλά μικρόφωνα με λειτουργία beamforming για πιο καθαρό ήχο στις βιντεοκλήσεις, περιορίζοντας το θόρυβο στο background και εστιάζοντας στον ήχο κοντά στο tablet.
Με Dolby® Digital Plus Advanced Audio, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν σε αυθεντικό ήχο, ενώ εξαλείφεται κάθε άλλη ηχητική παρέμβαση.

Τρομερά κομψός σχεδιασμός
Με κομψό Satin GoldTM περίβλημα και ταιριαστό λεπτό σώμα, τα Encore 2 Write tablets πραγματικά ξεχωρίζουν. Σχεδιασμένα με την εργονομία στο επίκεντρο, τα δύο tablet έχουν στρογγυλεμένες άκρες για ευκολότερο κράτημα, ενώ τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρρεάζεται ο ήχος όταν κρατάτε τη συσκευή.

Η λειτουργικότητα είναι καταλυτικός παράγοντας στο design, οπότε όλες οι θύρες και τα κουμπιά έχουν τοποθετηθεί με τρόπο, που κάνει τη σύνδεση με άλλες συσκευές απίστευτα γρήγορη και απλή.

Φιλικά στη χρήση για ενισχυμένη παραγωγικότητα
Η λειτουργία Toshiba Display Utility είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω desktop και μεγενθύνει στοιχεία, όπως το κείμενο του Μενού και τα Εικονίδια, για να τα δείτε και να τα χρησιμοποιήσετε πιο εύκολα.

Όχι μόνο κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη από το να αλλάξετε ρυθμίσεις προβολής, αλλά προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης για όλους, ειδικά στο μικρότερο Encore 2 Write WT8PE-B.

Τα Encore 2 Write tablets θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Toshiba Encore 2 Write tablets:
• Pen: TruPen (Wacom feelTM Active Electrostatics Pen τεχνολογία)
• Επεξεργαστές: Intel® AtomTM Z3735F επεξεργαστής
• Χωρητικότητα: 32 GB
Μνήμη: 2 GB
• Επικοινωνία: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, υποστήριξη wireless display
Web camera: 8 MP auto-focus οπίσθια κάμερα, 1.2 MP μπροστινή κάμερα με διπλό μικρόφωνο ενισχυμένο με λειτουργία beamforming
• Ήχος: 2 x 0.5 W στερεοφωνικά ηχεία με Dolby® Digital Plus
• Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 Update with Bing
• Ετήσια Συνδρομή σε Microsoft Office 365 Personal
• Διάρκεια μπαταρίας: Έως 8.5 ώρες1
• Χρώμα: Satin GoldTM

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”):
• Οθόνη: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800, με 10-point υποστήριξη αφής
• Συνδεσιμότητα: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x microSD/SDHC/SDXC up to 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
• Διαστάσεις: 258.89 x 175.08 x 9.03 mm
• Βάρος: 557 g

Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B (8”):
• Οθόνη: 20.32 cm (8”) 1280 x 800, με 10-point υποστήριξη αφής
• Συνδεσιμότητα: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x microSD/SDHC/SDXC up to 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
• Διαστάσεις: 210.86 x 132.16 x 9.59 mm
• Βάρος: 389 g
Keywords
Τυχαία Θέματα