Νέα συνεργασία NewbornWishes και Shine4ever

16:23 3/7/2012 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), η πρώτη online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Shine4ever (www.shine4ever.gr).
Στην NewbornWishes οι γονείς μπορούν να βρουν προϊόντα από επιλεγμένους συνεργάτες βρεφικών και παιδικών προϊόντων και να δημιουργήσουν εύκολα τη δική τους λίστα βάπτισης ή λίστα γέννησης. Η λίστα βάπτισης βοηθάει τους γονείς να λάβουν τα δώρα που πραγματικά θέλουν, αλλά και
τους καλεσμένους να βρουν πρωτότυπες ιδέες και μοναδικές προτάσεις.

H Shine4ever ειδικεύεται στην επεξεργασία πολύτιμων μετάλλων και δημιουργεί εξατομικευμένα έργα τέχνης από τα πρώτα προσωπικά αντικείμενα του μωρού σας. Η πρώτη πιπίλα, το βραχιολάκι του μαιευτηρίου, ντύνονται με ασήμι και μένουν ζωντανά κι αστραφτερά για πάντα.

Η χάραξη του ονόματος κάνει το δώρο ακόμα πιο προσωπικό, ενώ όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Είναι έτοιμα να προσφερθούν ως δώρα για να στολίσουν την πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού της νέας οικογένειας ή του δωματίου του μωρού.

“Η Shine4ever επεξεργάζεται τα μέταλλα με επαγγελματισμό και με τεχνοτροπία μοναδική όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ντύνοντας τα πρώτα αντικείμενα του μωρού με ασήμι, οι μαμάδες αποκτούν ένα μοναδικό έργο τέχνης που συνδυάζει τις προσωπικές αναμνήσεις με την διαχρονική αξία. Με την συνεργασία μας με την Shine4ever, εμπλουτίζουμε τη λίστα των συνεργατών μας με ένα ακόμα πρωτότυπη και εξατομικευμένη πρόταση που αποτελεί το ιδανικό δώρο βάπτισης”, δηλώνει η Μυρτώ Παπαθάνου εκ μέρους της NewbornWishes.

“Με παράδοση στην τεχνοτροπία επεξεργασίας των μετάλλων από το 1963, οι τεχνίτες μας δουλεύουν στο χέρι προσωπικά αντικείμενα του μωρού ώστε να τα προετοιμάσουν αν «φορέσουν» το καινούργιο, αστραφτερό τους ρούχο. Η αγάπη μας για την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα, μας οδήγησε στη δημιουργία αντικειμένων που έχουν σχέση με την καθημερινότητα του μωρού και όμως μπορούν να λάμπουν για πάντα!” προσθέτει η Λιζ Χρυσανθίδου, δημιουργός του Shine4ever.

Στο site της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, τα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχουμε επιλέξει για εσάς και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας γέννησης ή λίστας βάπτισης.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα