Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη SingularLogic

03:50 24/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η SingularLogic ανακοινώνει την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Η SingularLogic ανακοινώνει την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που απαρτίζεται από τους κάτωθι:

• Ιωάννης Καρακαδάς (Εκτελεστικός Πρόεδρος)

• Ανδρέας Βγενόπουλος (Μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος)

• Δημήτρης Κάφαλης (Διευθύνων Σύμβουλος)

• Μιλτιάδης Κορνάρος (Εκτελεστικό μέλος)

• Αρετή Σουβατζόγλου (Μη εκτελεστικό μέλος)

Γιώργος Ευστρατιάδης (Μη εκτελεστικό μέλος)

• Γιώργος Κουλούρης (Μη εκτελεστικό μέλος)

Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη SingularLogic εξελέγη ο κ. Δημήτρης Κάφαλης, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Software Division και του COO (Chief Operating Officer).

Ο κ. Δημήτρης Κάφαλης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, όπως στις “Procter & Gamble Hellas A.E.”, «Pepsico-IVI A.E.», «Misko-Barilla A.E.» και «Allied Domecq A.E.”. Ξεκίνησε να εργάζεται στη SingularLogic, από το 2006, ως Γενικός Διευθυντής του Software Division, όπου η συμβολή του στην επιτυχή και κερδοφόρο ανάπτυξη του Division και της εταιρίας ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Αντίστοιχα, ο κ. Γιάννης Καρακαδάς μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, διατηρεί τη θέση του εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου SingularLogic.

Αναφερόμενος στις νέες διοικητικές αλλαγές, o κ. Γ. Καρακαδάς, Πρόεδρος της SingularLogic, ανέφερε: « Η συμμετοχή του κ. Δ. Κάφαλη στο ΔΣ της εταιρίας και στα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να συμβάλλει στην ενίσχυση της οργανωτική δομής της εταιρίας, στην ανάπτυξή της η οποία συνεχίζεται παρά τις συνθήκες ύφεσηs που επικρατούν στην αγορά, καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα