Νέο σύστημα POS (Point Of Sales) από την Technoran

21:03 10/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Technoran, γνωστή από τη δραστηριότητά της στον χώρο των ταμειακών μηχανών, πραγματοποιεί δυναμική είσοδό στην αγορά των ολοκληρωμένων λύσεων POS (Point Of Sales).
Το νέο μοντέλο της SAM4S, SPT-4700, διαθέτει οθόνη αφής 15 ιντσών, τεχνολογία fan free (χωρίς ανεμιστήρες), επεξεργαστή Intel Atom Dual
Core D2550 (1,86Ghz), σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320 GΒ και αναβαθμιζομένη μνήμη DDR III έως 4 GΒ.

Tα χαρακτηριστικά και η σχεδίαση του SPT-4700 εγγυώνται την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα, τις επιδόσεις και την ποιότητα που αναζητά ο επαγγελματίας εμπιστευόμενος τη θυγατρική εταιρεία γνωστού οίκου τεχνολογίας. Η SAM4S έχοντας αναρίθμητες εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της σε όλο τον κόσμο σε συστήματα POS, αποτελεί ξεχωριστή πρόταση στην ελληνική αγορά ενώ το προϊόν θα συνοδεύεται και από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα η Technoran έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωματικών προϊόντων (ΑΔΗΜΕ, ΦΗΜ, εκτυπωτές κουζίνας, barcode scanners, δεύτερη οθόνη πελάτη κ.λπ.) για να διευκολύνει τον επαγγελματία στην καθημερινότητα της δουλειάς του, φέρνοντας νέα δεδομένα στον χώρο της θέσης εργασίας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα