Ο Gleb Mishin επικεφαλής της Lenovo σε Ρωσία, CIS και Ανατολική Ευρώπη

22:55 17/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Lenovo, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες υπολογιστών στη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Gleb Mishin στη θέση του vice president (VP) και president της Lenovo
για τα γεωγραφικά τμήματα RUCIS και EET.
Ο Gleb Mishin θα αναφέρεται απευθείας στον Gianfranco Lanci, του οποίου η θητεία στη θέση του προέδρου του EMEA ξεκίνησε επισήμως στις 2 Απριλίου.

“Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε η #3 εταιρία υπολογιστών στο EMEAEurope, Middle-East, Africa – και συνεπώς η πορεία μας σε Ρωσία, CIS και Ανατολική Ευρώπη θα βάλει τα σωστά θεμέλια για την επίτευξη των αναπτυξιακών μας στόχων και την κατάκτησης της 3ης θέσης στην αγορά. Συγκεκριμένα η Ρωσία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ευκαιρία, όχι μόνο επειδή είναι η 4η μεγαλύτερη αγορά υπολογιστών στον κόσμο, αλλά και επειδή εκεί είμαστε ήδη πολύ δυνατοί και έχουμε διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη καταναλωτική πορεία”, δήλωσε ο Gianfranco Lanci, senior vice president (SVP) της Lenovo και πρόεδρος της Lenovo EMEA.

“Ο Gleb είναι ιδιαίτερα καταρτισμένος με εις βάθος γνώση της αγοράς και ένα διακεκριμένο ιστορικό επιτυχιών στις προηγούμενες θέσεις που είχε αναλάβει. Είναι μία περίοδος όπου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για τη Lenovo και σε συνεργασία με τον Gleb και τους υπόλοιπους επικεφαλής των περιοχών του EMEA, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να γίνουμε η τρίτη καλύτερη εταιρία υπολογιστών στο EMEA μέχρι το 2013.”

Ο Gleb Mishin, πρώην vice president της Acer στη γεωγραφική περιοχή του EEMEA (Ανατολική Ευρώπη, Middle East και Αφρική), θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρίας τόσο στις εμπορικές όσο και στις καταναλωτικές αγορές, ενδυναμώνοντας τη θέση των προϊόντων TΗΙΝΚ και IDEA σε 30 χώρες. Το γεωγραφικό τμήμα RUCIS & EET έχει οριστεί από τη Lenovo σαν τμήμα του ΕΜΕΑ, συγκεντρώνοντας άλλες 6 περιφέρειες, στα πλαίσια της γεωγραφικής αναδιοργάνωσης της εταιρίας που έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου.

Ο Bai Yuli, vice president και general manager, της Lenovo Ρωσίας και CIS, καθώς και ο Oliver Ebel, executive director και general manager, Ανατολικής Ευρώπης και Τουρκίας θα συνεχίσουν να ηγούνται στις περιοχές τους στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής της εταιρίας, που θα συντονίζεται απευθείας από τον Gleb Mishin στο ρόλο του επικεφαλής της ενοποιημένης περιοχής.

“Η ένταξη μου στην ομάδα της Lenovo, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρίας υπολογιστών στον κόσμο, είναι μεγάλη τιμή για μένα,” δήλωσε ο Gleb Mishin, VP & GM, Lenovo RUCIS & EET. “Η Lenovo βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων που θα οδηγήσουν την αγορά των Η/Υ στο επόμενο στάδιο, την PC-plus εποχή, στην οποία τα PCs, τα tablets, τα smart phones και οι smart TVs δημιουργούν ένα ενιαίο οικοσύστημα. Ξεκινώ τη συνεργασία μου με μια εταιρία που έχει συμβάλλει εξαιρετικά στην ανάπτυξη της αγοράς και θα συνεχίσει να ηγείται της αγοράς με καινοτόμα προϊόντα και προηγμένες τεχνολογίες.”ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcne
Keywords
Τυχαία Θέματα