Πρώτα γενέθλια του Golden-i Θεσσαλονίκης, με 10% έκπτωση σε αξεσουάρ

23:42 2/1/2013 - Πηγή: PC Nea
Ο χρόνος στα καταστήματα Golden-i περνάει γρήγορα, ευχάριστα, δημιουργικά και με άριστη εξυπηρέτηση. Ένας χρόνος πέρασε από τα εντυπωσιακά εγκαίνια του καταστήματος Golden-i, του Apple Premium Reseller στη Θεσσαλονίκη και Apple Authorized Service Provider σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα για τα προϊόντα της Apple.


Πάνω από 165,000 ευχαριστημένοι επισκέπτες έζησαν το 2012 την εμπειρία του καταστήματος Golden-i στην Θεσσαλονίκη.

Εμείς λοιπόν γιορτάζουμε και προσφέρουμε 10% έκπτωση στις αγορές για όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών μέχρι και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013. Αν ο Άγιος Βασίλης δεν σας έφερε το αξεσουάρ που ονειρεύεστε για τον εξοπλισμό Apple που διαθέτετε, τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσετε πληρώνοντας λιγότερα χρήματα.

Το Golden-i Θεσσαλονίκης, ως το μοναδικό πιστοποιημένο σημείο παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone), παρέχει, μέσω των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών συμβούλων του καταστήματος, τόσο τεχνικές συμβουλές και χρήσιμα tips στους χρήστες των προϊόντων Apple, όσο και υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης που αφορούν στο hardware με χρόνο απόκρισης μία μόνο εργάσιμη ημέρα.

Ήδη περισσότερες από 450 επισκευές μέσα σε 4 μήνες έχουν πραγματοποιηθεί με έναν από τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών όπως αυτός μετράται από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών.

Το κατάστημα Golden-i Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες του στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, τις πρώτες ημέρες του 2012 και είναι ήδη το αγαπημένο κατάστημα των πελατών των προϊόντων της Apple της Βόρειας Ελλάδας.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της Apple, ιδιώτες και επιχειρήσεις να δουν στο κατάστημα όλη τη διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων, σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων και των αξεσουάρ Apple και τρίτων κατασκευαστών. Με φιλικότητα, υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, και προθυμία να ακούσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά, προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα και επιλύουμε κάθε απορία ή τεχνικό ζήτημα.

Με τακτικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και προσφορά ειδικών εκπτώσεων στην εκπαιδευτική κοινότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και τη δυνατότητα απόκτησης προϊόντων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις, το κατάστημα Golden-i στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μοναδικά προνόμια και ειδικές παροχές για όλους εσάς.

Ο ειδικός της Apple, κοντά σας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα