Σπούδασε τη νέα τεχνολογία στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

16:43 7/8/2013 - Πηγή: PC Nea
Στη σύγχρονη πραγματικότητα της αγοράς, όπου η μηχανοργάνωση αποτελεί το Α και το Ω για τις επιχειρήσεις και στο διαδίκτυο ανθεί μία ξεχωριστή παγκόσμια αγορά, τα επαγγέλματα τα πληροφορικής αναδεικνύονται ως τα πλέον απαραίτητα.

Στο Computing School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ο νέος που θέλει να σταδιοδρομήσει σε κάποιο από τα επαγγέλματα του χώρου της πληροφορικής μπορεί να επιλέξει μία από τις ειδικότητες:

Τεχνικός Εφαρμογών
Πληροφορικής
Τεχνικός Τεχνολογίας Internet
Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών
Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου
Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής
Τεχνικός Διαχείρισης Συστημάτων & Υπηρεσιών Internet-Intranet
Τεχνικός Προγραμματισμού Παιχνιδιών & Ψυχαγωγικών Εφαρμογών
Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα
Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών

Παρακολουθώντας το διετές πρόγραμμα σπουδών των παραπάνω ειδικοτήτων, ο σπουδαστής του Computing School αποκτά ένα δυνατό πτυχίο, αναγνωρισμένο από το κράτος.

Οι σπουδαστές του Computing School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών από πετυχημένους επαγγελματίες, σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια νέων τεχνολογιών. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα διδασκαλίας της ειδικότητας που θα επιλέξουν, λαμβάνουν όλες τις γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας.

Με ειδικές εργασίες-projects, συμμετοχή σε φεστιβάλ και ημερίδες νέων τεχνολογιών, και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, οι σπουδαστές Computing School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων και διαλέξεων. Σε αυτές τις εκδηλώσεις έμπειροι επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής μεταδίδουν τις απαιτούμενες γνώσεις στους μελλοντικούς συναδέλφους τους.

Οι απόφοιτοι του Computing School υποστηρίζονται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών από όλη την Ελλάδα, οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με εταιρίες Πληροφορικής, εταιρίες διαχείρισης δικτύων & δεδομένων, εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet – intranet, καθώς και με άλλες επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες το Computing School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι και χαρισματικοί επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9
Τηλ.: 2310552406
iek@xinis.net

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα