Στελεχιακή αναδιάρθρωση στη Microsoft Ελλάς

14:57 2/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Microsoft Ελλάς στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της, προχωράει σε τρεις εσωτερικές μετακινήσεις, αλλά και στην ένταξη δύο νέων στελεχών.
Συγκεκριμένα, η κα Βικτώρια Κιμωνίδου προάγεται στη θέση της Διευθύντριας Customer & Partner Experience για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και ο κ. Μάνος Λαγουρός αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Sales Excellence Lead για τη ζώνη Multi-Country της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η κα Αντιγόνη Παπανικολάου είναι η νέα
Legal & Corporate Affairs Director της Microsoft Ελλάς, η κα Μυλαίδη Στούμπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του Τμήματος Solution Sales, ενώ ο κ. Νίκος Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει καθήκοντα Enterprise Marketing and Business Operations Lead.

Από τη νέα της θέση ως Διευθύντρια Customer & Partner Experience για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η κα Βικτωρία Κιμωνίδου θα έχει ως βασικό καθήκον την ενδυνάμωση του Τμήματος Εμπειρίας Πελατών και Συνεργατών, ενσωματώνοντας με ενεργό τρόπο τις επιθυμίες και τις ανάγκες του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και πελατών στην στρατηγική της εταιρίας.

Επιπλέον, βασικός άξονας των νέων εργασιακών της καθηκόντων θα είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών για τη σφυρηλάτηση μιας περισσότερο πελατο-κεντρικής κουλτούρας, και ως εκ τούτου, η βελτίωση του βαθμού ικανοποίησης σε όλη την περιοχή που έχει υπό την ευθύνη της.

Πριν την ένταξή της στη Microsoft Ελλάς, η κα Κιμωνίδου εργαζόταν από το 2002 ως Σύμβουλος Διοίκησης της Hellascom International, εταιρία μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, για την ανάπτυξη και εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε έργα άλλων εταιριών του Ομίλου ΟΤΕ.

Πριν την Hellascom, εργάστηκε ως Business Development Manager στην Ideal Solutions (Ideal Group), καθώς και στη Sigma Securities στις πωλήσεις ξένων θεσμικών πελατών. Έχει σπουδάσει Βιοχημεία και Μικροβιολογία στο King’s College London και είναι κάτοχος του διδακτορικού τίτλου στον τομέα Νευροεπιστημών από το Newnham College του Πανεπιστημίου Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο κ. Μάνος Λαγουρός, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Διευθυντή Small & Midmarket Solutions and Partners της Microsoft Ελλάς, προάγεται σε CEE Multi-Country Sales Excellence Lead.

Από τη νέα του θέση ο κ. Λαγουρός, θα είναι υπεύθυνος για τη βέλτιστη πορεία των πωλήσεων της εταιρίας για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών συμφωνιών. Σημειώνεται ότι ο κ. Λαγουρός από την εν λόγω θέση θα διασφαλίζει την καλύτερη οργάνωση των ομάδων πωλήσεων των χωρών που έχει υπό ευθύνη του.

Ο κ. Λαγουρός εργάζεται στη Microsoft Ελλάς από το 1995, αρχικά ως Senior Program Manager, ενώ στη συνέχεια κατείχε διάφορες θέσεις κλειδιά, όπως STU Lead, Business Group Lead for Server & Tools, Corporate Accounts Sales Lead και SMS & P Lead.

Πριν την ένταξή του στο
Keywords
Τυχαία Θέματα