Στις 20 Μαίου το συνέδριο digital του ΙΑΒ Europe στο Παρίσι

10:25 8/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Με τη συμμετοχή 60 μεγάλων brands, καινοτόμων εταιρειών τεχνολογίας και case studies από την Ευρώπη και διεθνώς, θα διεξαχθεί το φετινό, 8o ετήσιο συνέδριο «Interact» του IAB Europe, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, στις 20-21 Μαΐου 2014.

Υπό τον τίτλο «Creating a new era
for growth», στόχος του Συνεδρίου είναι να προσφέρει insights για την ψηφιακή ανάπτυξη της Ευρώπης και να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο native advertising, το programmatic trading, το video και το mobile. Επίσης, θα εστιάσει στα digital metrics και KPIs τα οποία θα μετατοπίσουν την επένδυση στην ψηφιακή διαφήμιση και οι διαφημιζόμενοι θα συζητήσουν τον εξελικτικό ρόλο των brands και τα εργαλεία που χρειάζονται για μια θεμελιώδη αλλαγή στην αλληλεπίδραση τους με τους καταναλωτές.

Το λόγο θα πάρουν ομιλητές όπως Michael Aidan, Head of Digital & VP Digital Brand Platforms Danone, James Quarles, Regional Director EMEA Facebook, Khurram Hamid, Global Digital Media Director GlaxoSmithKline, Ariel Steinmann, Head of Digital Marketing - online bank Hello bank! (BNP Paribas), Didier Barbe, Chief Marketing & Communications Officer IBM France, Alistair Shrimpton, European Director of Development Meetic και Josh Grau, Brand and Strategy Director EMEA Twitter. Το roster του φετινού συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης ομιλητές από πλήθος αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως AdTech, AppNexus, AOL International, BBC, Buzzfeed, comScore, Dailymotion, Digitas LBI, Exponential, Google, GroupM, Improve Digital, Linkedin, L’Oreal, Microsoft Europe, Millward Brown, Mindworks, Nielsen Online, nugg.ad, Orange, Performics, Shazam, StickyAds.TV, TBWA, Unruly, VICE, Videology, Weborama, Xaxis, Yahoo! ZenithOptimedia.

Το IAB Europe επέλεξε την εβδομάδα των Ευρωεκλογών για να τονίσει τη συμβολή και τη δυναμική του digital στην ευρωπαϊκή οικονομία καθώς και τον αντίκτυπό του σε παγκόσμια κλίμακα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναλυτική agenda στο http://interactcongress.eu/programme.html.
Keywords
Τυχαία Θέματα