Τα βραβευμένα μουσικά παιδικά έπιπλα της Baff στην NewbornWishes

00:22 10/3/2012 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), η πρώτη ελληνική online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων για μωρά, και η Baff (www.baff.gr) ξεκίνησαν πρόσφατα την συνεργασία τους. Τα νέα μουσικά παιδικά έπιπλα της Baff είναι πλέον διαθέσιμα και από την NewbornWishes.

Η NewbornWishes συνεργάζεται με μια σειρά από μοναδικούς προμηθευτές παιδικών προϊόντων
και υπηρεσιών, τους οποίους ενώνει κάτω από έναν κοινό διαδικτυακό τόπο.

Οι γονείς δεν έχουν παρά να φτιάξουν τη λίστα δώρων τους για κάθε περίσταση (λίστα baby shower, λίστα γέννησης, λίστα βάπτισης) με όλα τα προϊόντα και τις δραστηριότητες που αγαπάνε όσα αγαπάνε και να τις επικοινωνήσουν στους φίλους τους μέσω email ή αναρτώντας τες στον τοίχο τους στο facebook.

Η Baff διαθέτει στην ελληνική αγορά μοναδικά μουσικά έπιπλα για δημιουργικό παιχνίδι και εξοικείωση του παιδιού με τον ρυθμό και τους ήχους. Η σειρά των παιδικών μουσικών επίπλων αποτελείται από την καρέκλα, το σκαμνί και το τραπέζι που δίνουν νέους ήχους στο παιδικό δωμάτιο.

Η βραβευμένη μουσική καρέκλα της Baff έχει αποσπώμενο ντραμ, το οποίο επιτρέπει στους μικρούς καλλιτέχνες να το χτυπούν ρυθμικά. Ένα μοναδικό μουσικό βιβλίο και αυτοκόλλητα συνοδεύουν τα προϊόντα και το παιδί μαθαίνει παίζοντας! Τα μουσικά έπιπλα της Baff είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, κατάλληλα να ταιριάξουν στο κάθε δωμάτιο.

“Όλοι εμείς στην NewbornWishes είμαστε ενθουσιασμένοι με τα παιδικά μουσικά έπιπλα της Baff! Τα πολυβραβευμένα προϊόντα τους από την Γερμανία είναι επιτέλους διαθέσιμα και στη χώρα μας. Αποτελούν μια φανταστική ιδέα για δώρο, που κάθε γονιός θα ήθελε να συμπεριλάβει στη λίστα του, ενώ εξυπηρετούν διπλό σκοπό, εκπαιδευτικής μάθησης και διακόσμησης του παιδικού δωματίου. Τα παιδιά τρελαίνονται να δημιουργούν και να ‘παράγουν μουσική’, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν δεξιότητες και μαθαίνουν τις έννοιες του ρυθμού και του συντονισμού”, δηλώνει η Μυρτώ Παπαθάνου εκ μέρους της NewbornWishes.

“Τα μουσικά έπιπλα της Baff είναι μια φρέσκια εκπαιδευτική ιδέα, κατάλληλη για παιδιά από τις πολύ μικρές ηλικίες, αφού τα παιδιά θέλουν και μπορούν να εκφράζονται μέσα από την μουσική και τον ρυθμό από πολύ νωρίς. Με την συνεργασία μας με την NewbornWishes δίνουμε στους γονείς την ευκαιρία να τα αποκτήσουν online και να τα συμπεριλάβουν στις λίστες δώρων τους” προσθέτει ο Ηλίας Φωτόπουλος, που εισάγει αποκλειστικά τα έπιπλα της Baff στην Ελλάδα.

Στο website της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας baby shower, λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του μωρού σας.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα