Το Nokia Lumia 800 βραβεύτηκε ως «Best Windows Phone»

08:17 24/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο του δεύτερου Συνεδρίου Smartphones, Tablets & Εφαρμογών «InfoCom Αpps», που πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, το Nokia Lumia 800 βραβεύθηκε ως η «Best Windows Phone» συσκευή.
Αυτό το
βραβείο αποτελεί μία σημαντική διάκριση για την καινούρια, “amazing” συσκευή της Nokia, μόνο λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη διαθεσιμότητά της στην ελληνική αγορά.

Ο Νάσος Αναλογίδης, Sales Account Manager στη Nokia, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκ μέρους της Nokia Ελλάδος για να παραλάβει το βραβείο, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το καινούριο μας Nokia Lumia 800, μία συσκευή για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι και είναι αποτέλεσμα μίας σπουδαίας συνεργασίας με τη Microsoft. Από την πλευρά της Nokia, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε συσκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας.
Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να τιμήσουμε τους Έλληνες καταναλωτές για τη μακροχρόνια σχέση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία και τα προϊόντα μας».

Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα, μαύρο και πρόσφατα και λευκό) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Internet Explorer 9, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τα κοινωνικά δίκτυα γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου κατευθείαν από την αρχική oθόνη ενώ , παράλληλα, μπορείτε πολύ εύκολα να οργανώσετε τις επαφές σας ή τα information threads που σας ενδιαφέρουν. Η οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED έχει διάσταση 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το –λεπτό- σώμα της συσκευής είναι τέλεια.

Το Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration. Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και δωρεάν online αποθήκευση μέσω SkyDrive για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα